10 актуальних форм на «Медичній справі»: добірка

Автор
головний редактор порталу «Медична справа»
До Дня народження порталу підготували для вас добірку з 10-ти найбільш популярних та актуальних форм. Скачуйте та використовуйте в роботі

Що ви знаєте про «Медичну справу»: тест

31 травня 2023 року портал «Медична справа» святкує свій 10-й День народження! Ми вдячні, що ви з нами, тож підготували для вас корисну добірку форм на порталі.

1. Форма № 063/о «Карта профілактичних щеплень»

Читайте, хто і як має заповнювати карту профілактичних щеплень, як вносити виправлення до медичної довідки 063/о та зберігати документ. Скачайте бланк форми № 063/о.

2. Форма № 17 «Звіт про медичні кадри»

Серед форм звітності, які щороку подають медзаклади, форма № 17 обов’язкова. Звіт подають юридичні особи незалежно від їх організаційно-правової форми та ФОПи, які провадять господарську діяльність із медичної практики. Цей документ дає змогу щорічно відстежувати ситуацію з медичними кадрами в країні та вживати заходів щодо її поліпшення. Детальніше читайте в статті.

✅✅✅Порталу «Медична справа» — 10 років: історія, досягнення, люди

3. Форма № 290/о «Журнал обліку отримання та витрат дезінфекційних засобів»

Журнал обліку отримання та витрат дезінфекційних засобів допоможе відобразити обсяги використання дезінфектантів, реальну потребу в них, а також відстежити ефективність цих засобів. Інформацію з журналу обліку дезинфікуючих засобів надалі можна використати для: виведення норм використання деззасобів у кожному відділенні медичного закладу, розрахунку потреби конкретних дезінфекційних засобів та контролю за використанням дезінфекційних засобів медпрацівниками.

4. Форма № 027/о «Виписка із медичної карти амбулаторного (стаціонарного) хворого»

Хто заповнює форму № 027/о? Від чого залежить термін її зберігання у медзакладі? Яким наказом МОЗ затверджена дана форма? Читайте у статті та скачуйте бланк форми.

10 актуальних запитань-відповідей «Медичної справи»: святкова добірка

5. Форма № 1-ОМК «Особиста медична книжка»

Форма 1-ОМК — медичний документ, який підтверджує відсутність протипоказань для працівника займатися конкретним видом діяльності. Інформацію в бланк вносить посадова особа медичної комісії, яка діє в межах медзакладу. Які вимоги до порядку заповнення первинної облікової документації 1-ОМК «Особиста медична книжка» передбачає чинне законодавство? Читайте в статті.

Базова медична документація ЗОЗ

6. Форма № 063-2/о «Інформована згода пацієнта на щеплення»

Форма № 063­-2/о «Інформована згода та оцінка стану здоров’я особи або дитини одним з батьків або іншим законним представником дитини на проведення щеплення або туберкулінодіагностики» — документальне підтвердження проведення чи непроведення вакцинації за згоди чи незгоди пацієнта, його законних представників. Це обов’язковий документ при проведенні вакцинації або туберкулінодіагностики. 

Як документально підтвердити щеплення

7. Форма № 086/о: медична довідка для абітурієнта

«Медична довідка (лікарський консультаційний висновок)» форма 086/о — довідка, яку обов’язково мають подавати абітурієнти при вступі до навчальних закладів всіх рівнів акредитації. Цю довідку видає лікар територіального амбулаторно-поліклінічного закладу: терапевт, педіатр, сімейний лікар. З'ясуйте вимоги до заповнення довідки 086/о та скачайте бланк.

8. Форма № 088/о «Направлення на медико-соціально-кспертну комісію (МСЕК)»

З’ясуйте, хто надає направлення на МСЕК та як його правильно заповнювати. Скачайте бланк форми 088/о.

✅✅✅10 цікавих фактів про головного редактора «Медичної справи»

9. Форма № 036/о «Журнал реєстрації листків непрацездатності»

Форму № 036/о заповнюють в закладах охорони здоров’я, які надають амбулаторну та стаціонарну допомогу. Якщо в ЗОЗ надають і амбулаторну, і стаціонарну медичну допомогу, листок непрацездатності заповнюють окремо в поліклініці та стаціонарі. Скачайте бланк форми № 036/о і дізнайтеся, як правильно заповнювати журнал реєстрації листків непрацездатності та хто повинен це робити

Семінари та вебінари для медиків

10. Форма 127/о: «Медична довідка для отримання дозволу (ліцензії) на об’єкт дозвільної системи»

Скачайте бланк форми 127/о, дізнайтеся, хто має право видавати медичну довідку для отримання дозволу на зброю, та яку інформацію туди потрібно вносити.

 

Статичний блок для статей

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді