10 цікавих фактів про головного редактора «Медичної справи»

Автор
головний редактор порталу «Медична справа»
З нагоди ювілею «Медичної справи» хочу більше вам розповісти про себе — головного редактора порталу. Давайте знайомитися

Що ви знаєте про «Медичну справу»: тест

31 травня буде значущий день для нашого порталу: «Медичній справі» виповниться 10 років! Ми вже пригадали, якими були для нас ці 10 років, нашу історію, досягнення, людей. За кожною консультацією, відповіддю на запитання та своєчасно опублікованою на порталі новиною стоїть наполеглива праця наших фахівців.

10 цікавих фактів про головного редактора «Медичної справи»

Сьогодні ж я хочу поділитися з вами, нашими читачами, подробицями свого життя. Дізнайтеся, яка людина наповнює для вас портал експертними статтями та тримає руку на пульсі головних медичних новин.

10 цікавих фактів про головного редактора «Медичної справи»

10 цікавинок про головреда «Медичної справи» Ольгу Купріянову

1. 7 років працюю в медіа. Свій шлях у професії починала з посади редактора та кореспондента медичного видання.

2. За першою освітою я соціолог. Зрозуміла, що хочу працювати саме в медіа, під час першої декретної відпустки. Тому раджу всім жінкам не боятися брати перерву в роботі, дати собі час зупинитися, «заземлитися» і чесно дати відповідь на запитання: «Що мене насправді цікавить в цьому житті?» Я прийшла в професію журналіста та редактора в 29 років. Не вважаю, що це рано чи пізно. Життя у кожного своє і у кожного воно одне, варто дослухатися до себе.

3. З 2016 року я була редактором та кореспондентом різних медичних видань, висвітлювала роботу профільних семінарів, конференцій, виставок, брала участь у прес-конференціях, неодноразово ставила запитання про медичну реформу особисто Уляні Супрун. Взагалі я дуже вірю в доказову медицину.

4. Родом з міста козацької слави Жовті Води. У школі захоплювалася історією. Була переможницею обласної олімпіади з історії, учасницею Всеукраїнської олімпіади.

5. Я мама двох дітей: доньці 10, сину 4 роки. Полюбляю брати відпустку чи принаймні довгі вихідні в середині серпня, адже син народився 10 серпня, а донька 11-го. Тож ми з чоловіком та дітьми прагнемо разом відпочивати у цей «спекотний» для дорослих час😊

10 цікавих фактів про головного редактора «Медичної справи»

6. Проживаю в селі Білогородка поблизу Києва. На щастя, Білогородка не була окупована російськими військами у 2022 році. Це старовинне село, побудоване ще за часів князя Володимира Великого. Тут же проходили і захисні вали, споруджені за вказівкою князя, залишки яких «оперізують» Білогородку і зараз. Кажуть, що російська армія на своїх танках не змогла подолати ці тисячолітні вали, і це захистило село від окупації.

7. Займаюся скандинавською ходьбою. Щоранку проходжу по 5 км по Білогородці. Повірте, кращої зарядки просто не існує.

8. Ще одне моє хобі – читання художньої літератури. Книжка, в яку зараз занурена у вільний від роботи і побутових клопотів час, – «Тигролови» Івана Багряного.

9. Дуже люблю подорожувати. Останнє закордонне місто, яке відвідала, – Амстердам. Улюблене закордонне місто – Барселона. Та найбільше люблю Україну, а особливо рідну Білогородку.

10 цікавих фактів про головного редактора «Медичної справи»

10. Працювала редактором сайту одного з провідних загальнонаціональних телеканалів, тож знаю все про роботу за кадром. Це був цікавий, але доволі стресовий досвід. Спокійніше бути глядачем телешоу, ніж брати участь у їх створенні😊

Ольга Купріянова головний редактор порталу «Медична справа»
Хотілося б святкувати ювілей «Медичної справи» у зовсім інших обставинах, щоб мир панував на нашій землі і можна було просто робити улюблену справу. Але ми українці, і війна не забере у нас жагу до життя та прагнення до професійного розвитку. Тому продовжуємо працювати, публікувати корисні консультації, форми, зразки та сервіси, тримати руку на пульсі медичних новин. Сподіваємося, що наступний день народження нашого порталу зустрінемо також разом з вами, але вже в мирній Україні! Дякуємо за вашу довіру!

 

 

 



зміст

Як створити наглядову раду ЗОЗ: алгоритм дій від розробників постанови

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді