Медична довідка про стан здоров’я дитини, яка виїжджає за кордон на відпочинок та оздоровлення: форма № 079-1/о

Автор
Експертна редакція порталу
Скачайте бланк форми 079-1/o та з’ясуйте умови отримання довідки про стан здоров’я дитини, яка виїжджає за кордон на відпочинок та оздоровлення
Форма 079-1/0 Скачати

Медична довідка про стан здоров'я дитини, яка виїжджає за кордон на відпочинок та оздоровлення, є обов'язковим медичним документом для дітей, які тимчасово залишають територію України у складі організованої групи дітей.

Форма первинної облікової документації № 079-1/o і порядок її видачі затверджені наказом МОЗ від 30.10.2006 № 713. Ця довідка засвідчує, що в дитини немає протипоказань для виїзду за кордон на відпочинок та оздоровлення, а також інформує медичний персонал або керівника групи про стан здоров'я дитини для
організації необхідних медичних заходів у період відпочинку.

Преміювання працівників за виконання індикаторів якості

Форму 079-1/o є  видає лікувально-профілактичний заклад, під наглядом якого перебуває дитина, на підставі медичного обстеження. 

Обстеження охоплює огляд лікаря, визначення групи крові та резус-фактора, загальні аналізи крові та сечі, якщо відсутні медичні протипоказання для виїзду дитини за кордон на відпочинок та оздоровлення, а також якщо їй зробили профілактичні щеплення згідно з календарем щеплень.

✅✅✅Медична довідка на дитину, яка від’їжджає в дитячий заклад оздоровлення та відпочинку: форма № 079/о

За відсутності медичних протипоказань для виїзду дитини за кордон на відпочинок та оздоровлення, видається довідка форми № 079-1/o. Медична довідка про стан здоров’я дитини, яка виїжджає за кордон на відпочинок та оздоровлення, не видається за наявності в дитини:

  • гострого або загострення хронічного захворювання;
  • хронічного захворювання у стадії декомпенсації;
  • туберкульозу;
  • корости;
  • педикульозу;
  • контакту з інфекційним хворим.

Медична довідка 079-1/o засвідчується підписами лікаря, який її заповнює, та керівника лікувально-профілактичного закладу.

Медична довідка 079-1/о — бланк  image79

Скачати

Якщо протягом періоду оздоровлення за кордоном у дитини трапляють хвороби, травми, отруєння, контакти з хворим на інфекційне захворювання, на зворотному боці довідки робиться відмітка про це медичним працівником дитячого оздоровчого закладу або керівником групи, що виїжджає на відпочинок та оздоровлення.

 

Як створити наглядову раду ЗОЗ: алгоритм дій від розробників постанови

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді