Маркування на ємкостях у кімнаті роздачі їжі

1121

Запитання

Як маркувати ємкості для їжі, які зберігаються в кімнатах роздачі їжі пацієнтам?

Відповідь

Маркування на ємкостях, що мають бути у кімнаті роздачі їжі оформлюють у вигляді документа.

Він може мати такий вигляд 

Маркування на ємкостях у кімнаті роздачі їжі 

  • Медичні вироби — умовно стерильні серветки (кімната роздачі їжі);
  • Для дезінфекції столів і тумбочок у палатах;
  • Для використаних умовно стерильних серветок (палати);
  • Для обробки холодильників;
  • Для дезінфекції поверхонь (їдальня);
  • Для дезінфекції поверхонь (кімната роздачі їжі);
  • Для дезінфекції посуду хворих на гострі інфекційні захворювання;
  • Для дезінфекції ємкості для зберігання хліба;
  • Для дезінфекції виробів медичного призначення (медичні гумові рукавички) (кімната роздачі їжі);
  • Для дезінфекції використаних умовно стерильних серветок (кімната роздачі їжі);
  • Для генерального прибирання їдальні;
  • Дезінфекційний розчин для миттєвої дезінфекції;
  • Медичні вироби — умовно стерильні серветки (палати);
  • Для дезінфекції використаних умовно стерильних серветок (палати);
  • Для дезінфекції виробів медичного призначення (медичні гумові рукавички) (палати).

 Дієтсестра                                            Глушко                                                    П. В. Глушко

Як створити наглядову раду ЗОЗ: алгоритм дій від розробників постанови

Останні новини

Усі новини

Статті за темою

Усі статті за темою

Карточки-раскладки блюд лечебного питания

Карточки-раскладки блюд лечебного питания — одна из самых важных составляющих лечебного питания в медучреждении. Сохраните карточки-раскладки блюд гарниров и супов, которые подойдут для нескольких диет, а также читайте об особенностях их приготовления.
9977

Картки-розкладки овочевих страв

Пацієнти мають отримувати раціон залежно від індексу маси тіла із відповідною корекцією калорійності та кількості продуктів. А овочеві страви завдяки своєму різноманіттю та харчовим властивостям можна використовувати і в якості гарнірів, і як самостійні страви, і в додаватися в комбіновані страви будь-яких дієт.
5584

Картки-розкладки страв: молочні каші

Молочні каші у різному вигляді є в різних дієтичних раціонах. Перегляньте картки розкладки-страв у статті з рекомендаціями щодо приготування, призначення хворим та оцінювання готової страв
17066

Картки-розкладки страв: супи

Перегляньте та збережіть собі картки-розкладки для приготування супів, а також рекомендації щодо того, для яких медичних дієт ці страви підходять.
9335