Відповідь
Маркування на ємкостях, що мають бути у кімнаті роздачі їжі оформлюють у вигляді документа.
Він може мати такий вигляд
Маркування на ємкостях у кімнаті роздачі їжі
- Медичні вироби — умовно стерильні серветки (кімната роздачі їжі);
- Для дезінфекції столів і тумбочок у палатах;
- Для використаних умовно стерильних серветок (палати);
- Для обробки холодильників;
- Для дезінфекції поверхонь (їдальня);
- Для дезінфекції поверхонь (кімната роздачі їжі);
- Для дезінфекції посуду хворих на гострі інфекційні захворювання;
- Для дезінфекції ємкості для зберігання хліба;
- Для дезінфекції виробів медичного призначення (медичні гумові рукавички) (кімната роздачі їжі);
- Для дезінфекції використаних умовно стерильних серветок (кімната роздачі їжі);
- Для генерального прибирання їдальні;
- Дезінфекційний розчин для миттєвої дезінфекції;
- Медичні вироби — умовно стерильні серветки (палати);
- Для дезінфекції використаних умовно стерильних серветок (палати);
- Для дезінфекції виробів медичного призначення (медичні гумові рукавички) (палати).
Дієтсестра Глушко П. В. Глушко
Скачайте картки–розкладки страв для приготування смаженої риби, які включають технологію приготування продукту, критерії оцінювання готової страви та раціони, яким така їжа підходить.
Карточки-раскладки блюд лечебного питания — одна из самых важных составляющих лечебного питания в медучреждении. Сохраните карточки-раскладки блюд гарниров и супов, которые подойдут для нескольких диет, а также читайте об особенностях их приготовления.
Пацієнти мають отримувати раціон залежно від індексу маси тіла із відповідною корекцією калорійності та кількості продуктів. А овочеві страви завдяки своєму різноманіттю та харчовим властивостям можна використовувати і в якості гарнірів, і як самостійні страви, і в додаватися в комбіновані страви будь-яких дієт.
Молочні каші у різному вигляді є в різних дієтичних раціонах. Перегляньте картки розкладки-страв у статті з рекомендаціями щодо приготування, призначення хворим та оцінювання готової страв
Перегляньте та збережіть собі картки-розкладки для приготування супів, а також рекомендації щодо того, для яких медичних дієт ці страви підходять.