Статті за темою Картки-розкладки страв

Карточки-раскладки блюд лечебного питания
Карточки-раскладки блюд лечебного питания — одна из самых важных составляющих лечебного питания в медучреждении. Сохраните карточки-раскладки блюд гарниров и супов, которые подойдут для нескольких диет, а также читайте об особенностях их приготовления.
9976
Картки-розкладки овочевих страв
Пацієнти мають отримувати раціон залежно від індексу маси тіла із відповідною корекцією калорійності та кількості продуктів. А овочеві страви завдяки своєму різноманіттю та харчовим властивостям можна використовувати і в якості гарнірів, і як самостійні страви, і в додаватися в комбіновані страви будь-яких дієт.
5583
Картки-розкладки страв: молочні каші
Молочні каші у різному вигляді є в різних дієтичних раціонах. Перегляньте картки розкладки-страв у статті з рекомендаціями щодо приготування, призначення хворим та оцінювання готової страв
17066
Картки-розкладки страв: супи
Перегляньте та збережіть собі картки-розкладки для приготування супів, а також рекомендації щодо того, для яких медичних дієт ці страви підходять.
9333
Картки-розкладки страв: гарніри
Картки-розкладки страв - зручний інструмент організації лікувального харчування у медичному закладі. Перегляньте та бережіть собі картки-розкладки гарнірів.
9962