НСЗУ оплачуватиме стоматологічну допомогу за окремим пакетом

UA RU
2021 року НСЗУ планує виділити стоматологічну медичну допомогу в окремий пакет. Про це під час ІІ-го Українського конгресу «Інтегрована медицина та стоматологія» заявив тимчасовий виконувач обов’язків голови НСЗУ Андрій Віленський

Три доплати за лікування ковіду: кому і скільки

Нині стоматологічна допомога входить до пакету «Амбулаторна медична допомога дорослим та дітям». У 2020 році НСЗУ, за словами очільника відомства, уклала договори з майже 1,5 тис. закладів охорони здоров’я, які надають послуги за цим пакетом. Серед них — 121 монопрофільна стоматологічна клініка. Ці заклади отримають за контрактом з НСЗУ понад 156,3 млн грн.

✅✅✅ Як оплатити роботу працівників КНП, залучених до лікарських комісій при військкоматах

НСЗУ оплачуватиме стоматологічну допомогу за окремим пакетом

✅✅✅ Що думаєте про це? Напишіть під постом на сторінці «Медична справа» у Facebook

«У наступному році ми плануємо виділити в окремий амбулаторний пакет стоматологічну медичну допомогу. Цей пакет так само покриватиме тільки ургентну стоматологічну допомогу та планову стоматологічну допомогу дітям, крім ортодонтичних процедур та протезування», — повідомив Андрій Віленський.

За інформацією Асоціації стоматологів України, нині стоматологічну допомогу надають 24 622 лікарів стоматологічного профілю. Вони працюють у 6278 закладах різних форм власності.

Нагадаємо, раніше в НСЗУ заявляли, що планують ввести доплати центрам ЕМД та коригувальні коефіцієнти за лікування інсультів.

За матеріалами фейсбук-сторінки НСЗУ

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді