Умови підписання договору на перехідне фінансове забезпечення: оголошення НСЗУ

НСЗУ опублікувала оголошення про укладення договорів про перехідне фінансове забезпечення комплексного надання медичних послуг закладами охорони здоров’я

Як організувати медичну допомогу онлайн

Подати пропозицію можуть заклади, які уклали договір із НСЗУ про надання вторинної, третинної, паліативної медичної допомоги, медичної реабілітації, медичної допомоги дітям до 16 років, медичної допомоги у зв’язку з вагітністю та пологами з квітня 2020 року, які у поточному році отримають фінансування за Програмою медичних гарантій менше, ніж було в 2019 році за субвенцією.

Виняток! Спеціалізовані стоматологічні заклади, центри громадського здоров’я, санаторно-курортні заклади, ЦПМС, лікарсько-фізкультурні диспансери (центри спортивної медицини) укладати такий договір не можуть.

НСЗУ прийматиме пропозиції до 18:00 31 серпня 2020 року.

Умови підписання договору на перехідне фінансове забезпечення: оголошення НСЗУ

Щоб укласти договір, лікарня має подати до НСЗУ плани розвитку своїх закладів за формою, затвердженою МОЗ. Поки що МОЗ розробляє типову форму плану розвитку закладу.

Якщо пропозиція буде подана без плану розвитку, НСЗУ не зможе ініціювати укладення договору та надсилатиме повідомлення з проханням виправити помилки та подати необхідні документи.

NB! Не подавайте пропозицію до офіційної публікації наказу МОЗ та до розробки і затвердження такого плану власником або госпітальною радою.

Також заклад охорони здоров’я повинен внести до ЕСОЗ актуальну інформацію про:

  • суб’єкт господарювання та місця надання медичних послуг
  • ліцензію на медичну практику

За матеріалами НСЗУ

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді