Як медреформа вплинула на роботу Сумської центральної міської клінічної лікарні

Директор лікарні-КНП розповіла, як заклад працює за Програмою медичних гарантій

Як укладати контракти з керівниками ЗОЗ

КНП «Центральна міська клінічна лікарня» Сумської міської ради уклала з НСЗУ договори на 12 пакетів послуг, з них 7 — за пріоритетними напрямами: лікування інсультів, інфарктів і скринніг онкопатологій. Загальна сума договору лікарні з НСЗУ в межах Програми медичних гарантій — 67,2 млн грн.

Директор Сумської центральної міської клінічної лікарні Валентина Домінас розповіла, що головний принцип роботи їхнього закладу — рухатися вперед та щороку впроваджувати щось нове.

Як медреформа вплинула на роботу Сумської центральної міської клінічної лікарні

Підготовку до другого етапу медичної реформи лікарня почала заздалегідь, з 2018 року, щоб встигнути поетапно забезпечити матеріально-технічну базу та підготувати кадри. Це дало змогу розширити перелік медичних послуг без збільшення загальної чисельності персоналу. Для роботи підготували команди профільних спеціалістів, що постійно впроваджують новітні методики лікування пацієнтів. Також створили мультидисциплінарні бригади різних напрямів.

Окрім того, в медзакладі відкрили нові сучасні відділення: нейрохірургічне, реабілітаційне, а також інтервенційної кардіології, реперфузійної та інтенсивної терапії.

За матеріалами НСЗУ

Вища школа керівника медзакладу ► навчальні програми
Інформаційно-правова політика медзакладуАктивувати безплатний демодоступ
Ліцензування у сфері обігу підконтрольних речовинАктивувати безплатний демодоступ
Ліцензування медичної практикиАктивувати безплатний демодоступ

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді