У 2014 році в Україні запрацює центр для пересадки кісткового мозку

Зараз на об’єкті вже завершуються зовнішні роботи. Також ведеться робота і з лікарями і технічним персоналом нового комплексу, зокрема, проводяться навчання, семінари, практичні заняття з новим медичним обладнанням.

Центр для пересадки кісткового мозку та відділення дитячої онкогематології будуть здані в експлуатацію в першому кварталі 2014 року, а весь комплекс лікарні — до кінця 2014 року. Про це заявив Прем’єр-міністр України Микола АЗАРОВ учора на нараді, присвяченій ходу будівництва нового комплексу лікарні «Охматдит».

Планується, що після модернізації «Охмадит» стане унікальним центром, який буде надавати медичну допомогу малюкам з найтяжчими патологіями. Окрім вищезгаданих центру для пересадки кісткового мозку та відділення дитячої онкогематології планується створення нового радіологічного відділення та потужний хірургічний блок.

Також варто зазначити, що усі частини майбутнього центру мають свої пускові комплекси, а отже можуть працювати у автономному режимі. Це дозволить робити запуск частин центру у тестовому режимі для поетапного ознайомлення лікарів з новітніми технологіями.

Зараз на об’єкті завершуються зовнішні роботи, для того, щоб в холодну пору року приступити вже до внутрішніх оздоблювальних робіт. Практично на сто відсотків прокладено інженерні мережі. Також ведеться робота і з лікарями і технічним персоналом нового комплексу, зокрема, проводяться навчання, семінари, практичні заняття з новим медичним обладнанням.

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8654

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді