Технологічна картка шеф-­кухаря медзакладу

Збережіть собі технологічну картку шеф-­кухаря медзакладу, яка включає докладний роспорядок дня цього працівника та перелік його робочих завдань.

Технологічна картка шеф-­кухаря медзакладуЧитайте: 

Планування роботи медичного закладу на 2018 рік

Стаж медработников для выхода на пенсию: как считать?

Телемедицина: перспективи в Україні 

ТЕХНОЛОГІЧНА КАРТКА
шеф-­кухаря

7:00

Прихід на роботу, переодягання в робочий одяг
(одяг має бути чистим, волосся сховане під ковпак)

7:10

Перевірка санітарного стану робочих приміщень, зовнішнього вигляду персоналу

7:35

Видача продуктів повару згідно з меню-розкладкою на день

7:40

Перевірка технічного стану холодильного обладнання, картоплечистки, електром’ясорубок, машини для протирання підлоги тощо

7:50

Первинне оброблення сировини (овочів, круп, рибних і м’ясних продуктів), участь у приготуванні їжі на сніданок, контроль технологічного процесу приготування і норм закладування продуктів (разом з поваром)

9:00

Забезпечення видачі страв у відділеннях

10:30

Складання меню-розкладки на наступний день (разом з медичною сестрою)

11:30

Контроль процесу приготування їжі на обід, дотримання технології і норм закладування продуктів

12:00

Складання заявки на отримання продуктів зі складу згідно з меню-розкладкою

14:00

Отримання продуктів зі складу згідно з меню-розкладкою на наступний день

15:30

Контроль приготування страв на вечерю кухарем

17:20

Забезпечення видачі страв у відділення

17:40

Перевірка якості миття посуду, робочих поверхонь, обладнання, контроль прибирання та дезінфекції цехів (м’ясного, овочевого, залу видачі тощо)

17:20

Завершення роботи

Атестація медичних працівників — 2025

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді