Читайте:
Планування роботи медичного закладу на 2018 рік
Стаж медработников для выхода на пенсию: как считать?
Телемедицина: перспективи в Україні
ТЕХНОЛОГІЧНА КАРТКА
шеф-кухаря
| 7:00 | Прихід на роботу, переодягання в робочий одяг | |||
| 7:10 | Перевірка санітарного стану робочих приміщень, зовнішнього вигляду персоналу | |||
| 7:35 | Видача продуктів повару згідно з меню-розкладкою на день | |||
| 7:40 | Перевірка технічного стану холодильного обладнання, картоплечистки, електром’ясорубок, машини для протирання підлоги тощо | |||
| 7:50 | Первинне оброблення сировини (овочів, круп, рибних і м’ясних продуктів), участь у приготуванні їжі на сніданок, контроль технологічного процесу приготування і норм закладування продуктів (разом з поваром) | |||
| 9:00 | Забезпечення видачі страв у відділеннях | |||
| 10:30 | Складання меню-розкладки на наступний день (разом з медичною сестрою) | |||
| 11:30 | Контроль процесу приготування їжі на обід, дотримання технології і норм закладування продуктів | |||
| 12:00 | Складання заявки на отримання продуктів зі складу згідно з меню-розкладкою | |||
| 14:00 | Отримання продуктів зі складу згідно з меню-розкладкою на наступний день | |||
| 15:30 | Контроль приготування страв на вечерю кухарем | |||
| 17:20 | Забезпечення видачі страв у відділення | |||
| 17:40 | Перевірка якості миття посуду, робочих поверхонь, обладнання, контроль прибирання та дезінфекції цехів (м’ясного, овочевого, залу видачі тощо) | |||
| 17:20 | Завершення роботи | |||
