Статті за темою Лікувальне харчування

НАССР у медзакладі: як впровадити
Читайте, з чого почати впровадження системи НАССР, як правильно це зробити, що вказати у програмах-передумовах, а також за що відповідають працівники та керівник закладу
5854
Лечебное питание: организация в ЛПУ
Организация лечебного питания требует участия медицинских сотрудников на каждом уровне управления. Читайте, как согласно законодательству планировать, контролировать организацию питания больных и кто отвечает за каждый шаг приготовления и подачи еды в лечебно-профилактическом учреждении
12528
Совет по лечебному питанию в ЛПУ – организация работы
Совет по лечебному питанию в ЛПУ – это консультативно-совещательный орган по вопросам организации питания в медучреждении. Читайте, какие функции выполняет совет, кто в него входит и как организовать его работу правильно.
1508
Документація сектору лікувального харчування
Перегляньте докладний перелік документів, які врегульовують діяльність секторів лікувального харчування у медичному закладі на законодавчому рівні, а також дізнайтеся, які саме локальні документи треба розробити, щоб організувати лікувальне харчування у медзакладі бездоганно.
4853
Карточки-раскладки блюд лечебного питания
Карточки-раскладки блюд лечебного питания — одна из самых важных составляющих лечебного питания в медучреждении. Сохраните карточки-раскладки блюд гарниров и супов, которые подойдут для нескольких диет, а также читайте об особенностях их приготовления.
9975
Орієнтовний розпорядок робочого дня молодшої медичної сестри — санітарки-буфетниці
Перегляньте та збережіть собі орієнтовний розпорядок робочого дня молодшої медичної сестри (санітарки-буфетниці), щоб на його основі розробити режим роботи для працівників вашого закладу.
5868
Норми харчування хворих для різних відділень медичного закладу
Норми харчування хворих визначені наказом МОЗ окремо для загальних, дитячих, а також гастроентерологічних і онкологічних відділень. Читайте в статті, що визначає обсяг продуктів, які отримують пацієнти, чим керуватися, визначаючи різноманіття продуктів в межах призначених дієт.
15910