Розпочато V Український чемпіонат бригад екстреної (швидкої) допомоги з міжнародною участю

Мета чемпіонату — підвищення професійного рівня працівників бригад швидкої допомоги, обмін досвідом та налагодження міжнародного співробітництва. Також у рамках чемпіонату запланована конференція, науковий симпозіум та майстер-класи для учасників.

У четвер, 23 травня, у Києві відбулось урочисте відкриття V Українського чемпіонату бригад екстреної (швидкої) медичної допомоги з міжнародною участю.

У відкритті чемпіонату взяли участь Міністр охорони здоров’я України Раїса Богатирьова та голова Київської міської державної адміністрації (КМДА) Олександр Попов.

Захід буде проходити у Пущі-Водиці. Під час чемпіонату бригади швидкої допомоги мають виконати вісім завдань та продемонструвати вміння надавати медичну допомогу у різних ситуаціях. За виконанням завдань буде пильно слідкувати журі, яке по завершенню чемпіонату визначить переможців.

Загалом, у V Українському чемпіонаті бригад екстреної (швидкої) медичної допомоги братимуть участь 37 команд — кожна у складі лікаря, 2 фельдшерів (або медичних сестер) та водія.

Мета чемпіонату — це, перш за все, підвищення професійного рівня працівників бригад швидкої допомоги, обмін досвідом та налагодження міжнародного співробітництва. Також у рамках чемпіонату запланована Всеукраїнська Конференція з міжнародною участю «Екстрена медична допомога», науковий симпозіум та майстер-класи для учасників.

Як створити наглядову раду ЗОЗ: алгоритм дій від розробників постанови

Статті за темою

Усі статті за темою

Вимірювання артеріального тиску: алгоритм

Скачайте алгоритм вимірювання артеріального тиску. Документ стане у пригоді медсестрі в щоденній роботі з пацієнтами й під час підготовки локальних документів
50579

Радіаційна загроза: як підготуватися й уберегтися

26 квітня — річниця техногенної екологічно-гуманітарної катастрофи на Чорнобильській АЕС. З'ясуйте, як підготуватися до можливої радіаційної аварії, які існують ризики й протипоказання йодної профілактики?
3454

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
6852

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді