Інформація про постраждалих у сутичках в центрі Києва станом на шосту годину 19 лютого 2014 року

До бригад екстреної медичної допомоги та закладів охорони здоров’я міста Києва за медичною допомогою звернувся 351 постраждалий під час сутичок у центрі столиці.

Станом на шосту годину 19 лютого 2014 року за період з 10 години 20 хвилин 18 лютого згідно оперативної інформації до бригад екстреної медичної допомоги та закладів охорони здоров’я міста Києва за медичною допомогою звернувся 351 постраждалий під час сутичок у центрі столиці.

За даними керівників закладів охорони здоров’я станом на шосту годину ранку 19 лютого госпіталізовано 241 учасник масових заходів.

Померло 25 осіб: вісім з них ― після госпіталізації в міські заклади охорони здоров’я (в тому числі журналіст газети «Вести»), чотири в госпіталі МВС, 13 загиблих було доставлено до Київського міського клінічного бюро судово-медичної експертизи.

Серед госпіталізованих до закладів охорони здоров’я :

  • працівники правоохоронних органів ― 79 осіб;
  • журналісти ― 5 осіб;
  • депутати ― 1 особа (Василь ПАЗЕНЯК);
  • діти до 18 років ― 3;
  • іноземні громадяни ― відсутні.

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8654

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді