Про забезпечення дорослих, хворих на хронічний гепатит C, лікарськими засобами/лікарськими засобами (медичними імунобіологічними препаратами)

Зокрема, у Методиці зазначена схема, за якою необхідно визначати потребу хворого на хронічний гепатит С у лікарських засобах/лікарських засобах (медичних імунобіологічних препаратах), а також критерії, за якими призначається противірусна терапія.

Сьогодні, 22 липня 2014 року, набрав чинності наказ Міністерства охорони здоров’я України «Про забезпечення дорослих, хворих на хронічний гепатит C, лікарськими засобами/лікарськими засобами (медичними імунобіологічними препаратами)» від 11.06.2014 № 360 (далі — Наказ).

Зокрема, Наказом затверджено Методику визначення потреби для дорослих, хворих на хронічний гепатит C, у лікарських засобах/лікарських засобах (медичних імунобіологічних препаратах) (далі — Методика).

У Методиці  зазначені орієнтовні розрахунки потреби для дорослих, що страждають на хронічний гепатит С, у лікарських засобах/лікарських засобах (медичних імунобіологічних препаратах). При призначенні кожному окремому хворому відповідного лікування, слід обов’язково враховувати медичні показання (стадію фіброзу печінки, наявність та ступінь важкості ускладнень, наявність супутньої патології, індивідуальну переносимість та ефективність лікарських засобів).

Також, у Методиці зазначена схема, за якою необхідно визначати потребу хворого на хронічний гепатит С у лікарських засобах/лікарських засобах (медичних імунобіологічних препаратах),  а також критерії, за якими призначається противірусна терапія.

Окрім цього, Наказом затверджено Критерії оцінки ефективності лікування дорослих, хворих на хронічний гепатит C.

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8654

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді