Безкоштовна психологічна допомога для постраждалих від ракетного удару в Дніпрі: контакти

У МОЗ розповіли, де люди, які постраждали від ракетного удару російської федерації по житловій багатоповерхівці, можуть отримати безоплатну психологічну допомогу

psuholog_dopom.jpg

Фахівці міжнародної неурядової організації IsraAID надають безкоштовну психологічну підтримку людям, які постраждали від ракетного удару росіїської федерації по житловій багатоповерхівці. Про це розповіли в МОЗ.

Радіаційна загроза: як підготуватися й уберегтися

У МОЗ зазначають: "фахівці із базовою медичною або психологічною освітою пройшли навчання у межах проєкту «Психосоціальна підтримка під час війни» міжнародної неурядової організації IsraAID і володіють методиками кризової, військової, екстремальної психології, першої психологічної допомоги".

Наразі допомогу цих спеціалістів можна отримати у 4 медичних закладах Дніпра:

  • Дніпропетровський обласний госпіталь ветеранів війни
  • Клінічна лікарня швидкої медичної допомоги
  • Клінічна лікарня з надання психіатричної допомоги
  • Дніпропетровський обласний спеціалізований реабілітаційний центр «Солоний лиман» 

Щоби отримати допомогу, потрібно зателефонувати до психологині проєкту Тетяни Єрмолаєвої за номерами (066) 877-08-57, (067) 718-02-71.

IsraAID – це міжнародна гуманітарна організація, що спеціалізується на питаннях ментального здоров'я та психосоціальної підтримки.

росія здійснила ракетний удар по житловій багатоповерхівці в Дніпрі 14 січня. Станом на 21:00 16 січня врятовано 39 осіб (з них 6 дітей), загинуло 40 осіб (з них 3 дитини), травмовано 77 осіб (з них 14 дітей), 25 осіб наразі розшукуються.
 
Раніше у МОЗ розповіли про презентацію Оперативної дорожної карти «Пріоритетні багатосекторні заходи із психічного здоров’я та психосоціальної підтримки в Україні під час та після війни».
 
За матеріалами сайту МОЗ
 
 
 

Як створити наглядову раду ЗОЗ: алгоритм дій від розробників постанови

Статті за темою

Усі статті за темою

Вимірювання артеріального тиску: алгоритм

Скачайте алгоритм вимірювання артеріального тиску. Документ стане у пригоді медсестрі в щоденній роботі з пацієнтами й під час підготовки локальних документів
50758

Радіаційна загроза: як підготуватися й уберегтися

26 квітня — річниця техногенної екологічно-гуманітарної катастрофи на Чорнобильській АЕС. З'ясуйте, як підготуватися до можливої радіаційної аварії, які існують ризики й протипоказання йодної профілактики?
3462

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
6956

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді