НСЗУ розпочинає підготовку та укладання договорів за Програмою медичних гарантій 2023

Національна служба здоров’я України розпочинає процес підготовки та укладання договорів з надавачами медичних послуг на наступний 2023 рік.

PMG.jpg

НСЗУ розпочинає підготовку до укладення договорів за Програмою медичних гарантій на 2023 рік. Про це повідомляють у МОЗ.

Програма медичних гарантій: пакети послуг та тарифи

 

В НСЗУ нагадують, що вимоги суб’єктів господарювання, які хочуть укласти договір за ПМГ, затверджені постановою КМУ від 28.03.2018 № 391. А проєкт умов закупівлі медичних послуг та їх специфікація на 2023 рік за кожним із пакетів медичних послуг розміщені на сайті НСЗУ.

В НСЗУ просять надавачів медичних послуг перевірити актуальність внесених даних до електронної системи охорони здоров’я. Зокрема, звернути увагу на інформацію про медичних працівників, підрядників та уповноважених осіб.

Раніше в НСЗУ повідомили, які послуги з медичної реабілітації пацієнт отримує безоплатно в межах ПМГ 2022.

 
За матеріалами сайтів МОЗ та НСЗУ
 

 

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів (ІІ група)

Статті за темою

Усі статті за темою

Епікриз: оформлення, види

Які види епікризів існують? Які дані вказувати в різних видах епікризу? Хто цю інформацію вносить? Як правильно характеризувати стан пацієнта на різних етапах лікування? Читайте про це у статті
89471

Кесарів розтин: протокол лікування

Надавайте первинну, вторинну на третинну медичну допомогу при кесаревому розтині, керуючись затвердженим МОЗ уніфікованим клінічним протоколом
32685

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді