Новий пакет ПМГ: яку медичну допомогу заклади зможуть надавати з 1 липня

UA RU
НСЗУ планує запровадити новий пакет медичної допомоги «Психіатрична допомога, яка надається мобільними мультидисциплінарними командами». Його уведуть у дію з 1 липня. Про це під час щоденного прес-брифінгу заявив тимчасовий виконувач обов’язків голови НСЗУ Андрій Віленський

Як працювати за договором з НСЗУ у 2021 році

Сімейноорієнтований догляд за пацієнтом покращує якість та ефективність медичних послуг на спеціалізованому рівні, переконані в НСЗУ.

Із 1 липня заклади зможуть надавати медичну допомогу за новим пакетом ПМГ

«Саме тому під час укладення договорів зі спеціалізованими закладами НСЗУ висуває вимоги не лише до спеціалізації та кількості фахівців, до обладнання, а й до психоемоційних та фізичних потреб пацієнта. Так було у 2020 році, і так залишиться у 2021-му», — пояснив Андрій Віленський.

Зробити медичну допомогу максимально наближеною до пацієнта та його сім’ї має новий пакет послуг «Психіатрична допомога, яка надається мобільними мультидисциплінарними командами». Він, кажуть в НСЗУ, дасть змогу пацієнту після завершення гострого перебігу хвороби продовжувати лікування вдома.

«За потреби мобільна мультидисциплінарна команда виїжджатиме до пацієнта і надаватиме йому допомогу за місцем перебування», — запевнив Андрій Віленський.

Новий пакет НСЗУ планує ввести з 1 липня.

Нагадаємо, раніше в Україні стартувала нова Програма медичних гарантій.

За матеріалами фейсбук-сторінки НСЗУ

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді