Медична реформа: що чекає державну і приватну систему охорони здоров'я? Дискусії та конструктивні пропозиції на форумі керівників охорони здоров'я

Медична реформа є «болючим питанням» і хвилює як самих пацієнтів, так і вищу керівну ланку галузі охорони здоров'я. Переосмислити практику надання медичної допомоги і виробити дієві пропозиції, необхідні для реалізації реформи у сфері охорони здоров'я, експерти зможуть на спеціалізованому форумі, який об'єднає науково-практичну конференцію з міжнародною участю «Організація і управління охороною здоров'я 2015» і Український конгрес «Приватна медицина»

Медична реформа є «болючим питанням» і хвилює як самих пацієнтів, так і вищу керівну ланку галузі охорони здоров'я. Переосмислити практику надання медичної допомоги і виробити дієві пропозиції, необхідні для реалізації реформи у сфері охорони здоров'я, експерти зможуть на спеціалізованому форумі, який об'єднає науково-практичну конференцію з міжнародною участю «Організація і управління охороною здоров'я 2015» і Український конгрес «Приватна медицина».

Заходи відбудуться 20-22 жовтня 2015 року у ВЦ «КиївЕкспоПлаза» (Київ, вул. Салютна, 2-Б, павільйон №3).

Події стануть головною платформою для обміну досвідом, конструктивного діалогу представників медичної спільноти, обговорення реалій практики надання медичної допомоги та знайомства з новими правилами за якими працюватиме державна і приватна медицина.

Участь у заходах візьмуть понад 1500 делегатів – керівники органів державної влади, керівники та спеціалісти обласних, міських, районних Департаментів охорони здоров'я, директори, головні лікарі медичних установ, власники і топ-менеджмент приватних медичних закладів. У програмі заплановано виступ понад 70 експертів. 

Невідкладна допомога галузі охорони здоров'я …

Ключовими темами конференції «Організація і управління охороною здоров'я 2015» будуть гостроактуальні сьогодні питання нових ліцензійних умов провадження медичної практики, державно-приватного партнерства, автономізації медичних установ, страхової медицини, менеджменту медичних закладів у контексті реформування галузі: фінансово-економічні та організаційно-правові механізми, кадрова політика.

Організатори: Національна академія медичних наук України, Національна медична академія імені П. Л. Шупика, Компанія LMT.

Офіційна підтримка: Комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров'я, Міністерства охорони здоров'я України, Київської міської державної адміністрації.

Співорганізатори: кафедра громадського здоров'я Національної академії державного управління при Президентові України, ДУ «Український інститут стратегічних досліджень МОЗ України», Український центр наукової медичної інформації та патентно-ліцензійної роботи МОЗ України, редакція журналу «Практика управління медичним закладом».

За участю: ГО «Всеукраїнська асоціація головних лікарів», Державної наукової установи «Науково-практичний центр профілактичної та клінічної медицини» Державного Управління Справами, Державного медичного центру сертифікації МОЗ України, кафедри організації і управління охороною здоров'я ЛНМУ імені Д. Галицького, кафедри громадського здоров'я Ужгородського національного університету.

Дискусії та обговорення відбудуться за участю керівництва та фахівців Комітету ВРУ з питань охорони здоров'я, МОЗ України, КМДА, НАМН України, НМАПО імені П. Л. Шупика, профільних медичних установ і асоціацій.

У рамках програми відбудеться семінар «Державна медицина: реалії практики» і відкрите засідання Громадської ради при МОЗ України.

Що з міжнародного досвіду реформування системи охорони здоров'я можна застосувати у нас, а що ні? Як зараз здійснюється державне регулювання за кордоном? Ці та інші питання будуть обговорювати в колі експертів з Посольства Малайзії в Україні, Бізнес Франс України, Фонду «Відкритий діалог» (Польща), Польського Бізнес Центру, Інформаційного бюро «Угорщина-туризм», Асоціації лікарів Медичного Туризму у рамках роботи Міжнародної секції «Медицина і державне регулювання – міжнародний досвід».

 Особливості менеджменту приватних клінік в українських реаліях 

Питання, що виносяться на розгляд Українського конгресу «Приватна медицина» стосуватимуться новацій законодавства, юридичного супроводу бізнесу, співпраці зі страховими компаніями, управління персоналом, просування медичних послуг на ринок.

Організатор – Компанія LMT. Співорганізатор – редакція журналу «Практика управління медичним закладом».

Серед спікерів Конгресу керуючі партнери провідних юридичних компаній, власники і керівники підрозділів великих медичних мереж, страхових та консалтингових компаній: МЕДКОНСАЛТИНГ, ФАРМА Персонал, MedMarketing, ILF, МедАдвокат, MaS Legal group, МедЕксперт, клініка ISIDA, медична мережа «Добробут», МЦ «Інго», стоматологічний центр «ІнДент», консалтингова компанія «Юркрафт Медицина» і багато інших.

Дискусійні та освітні панелі Конгресу:

  • V ювілейна Практична конференція «Приватна медицина: реалії практики»
  • Семінар «Правові питання у діяльності приватних медичних закладів»
  • Семінар-практикум «Все про медичний бізнес в мережі Інтернет»
  • Секція «Ефективна співпраця приватних закладів зі страховими компаніями»
  • Секція «Юридичний захист медичного бізнесу: поради від практиків»
  • Круглий стіл «Ефективне управління персоналом в медицині»
  • Практичний семінар «Менеджмент юридичних і організаційних ризиків в приватному медичному закладі»

Також делегатам конференції та конгресу вперше, у рамках сесії MedITForum Ukraine, будуть презентовані IT-технології, які вже сьогодні дозволяють оптимізувати роботу медичних установ і допомогти в питаннях ранньої діагностики захворювань та моніторингу стану здоров'я. Організатор –  Компанія MED Wio.

Паралельно відбудуться Всеукраїнська школа ультразвукової та функціональної діагностики та науково-практична програма «Дні лабораторної медицини».

Інноваційні технології в медицині 

Оснащення клінік і лікарень сучасним обладнанням є пріоритетним напрямком для сучасної медицини. Після проведення реформи у галузі охорони здоров'я всі медичні установи самостійно зможуть приймати рішення про розподіл своїх бюджетних коштів. Тепер не тільки кваліфікований персонал, а і передові медичні технології стануть головними конкурентними перевагами у боротьбі за пацієнтів.

Розуміючи це, організатори створили професійний виставковий майданчик для встановлення міцних ділових контактів між управлінцями галузі охорони здоров'я та провідними вітчизняними і зарубіжними виробниками, постачальниками медичного, діагностичного, лабораторного, реабілітаційного та фізіотерапевтичного обладнання, витратних матеріалів, спецодягу та засобів індивідуального захисту.

Серед компаній-учасників: «ХІМЛАБОРРЕАКТИВ», «УМТ+», «ALT Україна», «ТехМедКонтракт», Roche Diagnostics, BIO-RAD Laboratories, DiaDys Diagnostic Systems GmbH, «Медігран», «Сономедика», «Мед Ексім», «БІОМЕД», «Віола медтехніка», «Телеоптик», «Вектор-Бест-Україна», «Укр Діагностика», «Біо Тест Мед», «Лаблайф», НВЛ «Гранум», «ІНТЕРМЕДИКА-УКРАЇНА», «Сіместа ВААЛ», «Медрам», «Укрбіо», «ГРУПОТЕСТ», «ВЕГА МЕДІКА», ГК «Заповіт», «ЮТАС», «РіМед», «Медилайн», «ВКФ Медтехніка», «Солар-Україна», «Медісторе», «МК КВЕРТІМЕД-Україна», «МЕДКОСВІСС», «МЕДТЕК», «Лабвіта», «Організація Медичного Бізнесу», «ОСД Східна Європа», ТД «Медіо», «БЕМЕР Україна», «ТЕСПРО», «СПІКАРД», «ОНІКО», RH, «ПРОФМОДА» і багато інших.

 Приєднуйтесь до обговорення ідеології та стратегії медичної реформи!

Майбутнє медицини починається з кожного із Вас!

Детальна інформація:

+38 (044) 206-10-99

[email protected]

[email protected]

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8655

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді