Державно-приватне партнерство: початок дискусії

За участю Першого заступника Міністра охорони здоров'я України Олександри ПАВЛЕНКО 13 жовтня відбулася прес-конференція «Державно-приватне партнерство — важливий інструмент розвитку системи охорони здоров'я України»

За участю Першого заступника Міністра охорони здоров'я України Олександри ПАВЛЕНКО 13 жовтня відбулася прес-конференція «Державно-приватне партнерство — важливий інструмент розвитку системи охорони здоров'я України».

За словами Першого заступника Міністра охорони здоров’я України, державно-приватне партнерство — важливий інструмент, який дасть можливість швидше розвиватися системі охорони здоров’я. Наразі Міністерство охорони здоров’я співпрацює з іншими міністерствами у розробці законодавчої бази. «Якщо ми хочемо підняти економіку в країні, будь-яка реформа має ефективно працювати і залучати кошти в державу. Ми вітаємо діалог між представниками медичної спільноти та гравцями ринку на теми реформи охорони здоров’я та розвитку державно-приватного партнерства,» — додала вона.

Олександра ПАВЛЕНКО сподівається на плідну дискусію на Українському форумі з охорони здоров’я ’15, який проходить саме сьогодні, 15 жовтня. На заході будуть представлені приклади державно-приватного партнерства: як позитивні, так і негативні.

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8654

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді