Японія передала Київській обласній клінічній лікарні нове ендоскопічне обладнання

За сприяння уряду Японії Київська обласна клінічна лікарня отримала нове ендоскопічне обладнання. Щоб побачити, як працюють 2 нові прилади – ендоскоп та колоноскоп, – Клінічну лікарню відвідали посол Японії Шігекі Сумі та міністр охорони здоров’я Уляна Супрун.

Для ефективного лікування надзвичайно важлива рання діагностика. Найсучасніше обладнання експертного класу дозволяє проводити обстеження та виявляти патологію травного тракту на початкових стадіях. А це дає змогу використати мінімально інвазивні лікувальні методи, покращити прогноз захворювання у порівнянні із занедбаними стадіями хвороби та мінімізувати витрати на лікування та реабілітацію.

Японія передала Київській обласній клінічній лікарні нове ендоскопічне обладнанняЧитайте: "Застосування міхура з льодом"

Сучасні ендоскопічні прилади дозволяють проводити обстеження на максимально точному рівні. Моделі ендоскопів обладнані ближнім фокусом, що дає можливість збільшення, та мають функцію NBI для максимально чіткої візуалізації ураженої слизової. Це сприяє діагностиці та лікуванню передракових станів.

Нагадаємо, проект співпраці між Японією та Україною було погоджено торік у серпні. Відтоді уряд Японії здійснює закупівлю та постачання спеціального медичного обладнання для ряду закладів охорони здоров’я столиці та областей.

Важливо, що нове ендоскопічне обладнання має вирішальне значення для адекватного моніторингу результатів проведених оперативних втручань та профілактики рецидивів. А, отже, пацієнтам будуть доступні якісні медичні послуги.

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8654

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді