Українці мають змогу взяти участь у конференції Міжнародної асоціації з епіднагляду

У 2016 році Щорічна міжнародна конференція асоціації з епіднагляду за хворобами відбудеться 6-8 грудня у м. Атланта, штат Джорджія, США.

Цьогоріч основним питанням для обговорення стане практичне застосування наукових даних під час проведення епіднагляду у системі громадського здоров’я і біобезпеки.

  • Щорічна конференція Міжнародної асоціації з епіднагляду за хворобами (ISDS) — це найбільша щорічна наукова зустріч для науковців та практиків у сфері біонагляду. У конференції можуть брати участь спеціалісти з питань громадського здоров’я, епідеміології, відповідальні за вирішення законодавчих питань у галузі охорони здоров’я, біостатистики, математичного моделювання і комп’ютерної науки, а також спеціалісти у сферах біонагляду та практичного громадського здоров’я.

Взяти участь у конференції та продемонструвати результати своїх досліджень можуть й представники сектору громадського здоров'я України. Таку можливість для українців відкриває Програма зменшення біологічної загрози (ПЗБЗ), що фінансується Агентством зменшення загроз США (DTRA).

Тези виступу англійською мовою потрібно надіслати у відділ зменшення загроз Посольства США у Києві ([email protected]) до 27 червня 2016 року для їх реєстрації та направлення на відбір. У виняткових випадках можна надсилати тези українською мовою (до 1 червня 2016 року).

Більш детальна інформація — на сайті конференції: http://www.syndromic.org/annual-conference/2016-isds-conference

За інформацією офіційного порталу МОЗ

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8654

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді