Музей без бар’єрів: від теорії до практики

З жовтня 2014 року у Національному музеї Тараса Шевченка діє програма «Музей без бар’єрів: від теорії до практики», спрямована на інтеграцію людей з особливими потребами та людей з інвалідністю в загальний соціальний та культурний простір країни

З жовтня 2014 року у Національному музеї Тараса Шевченка діє програма «Музей без бар’єрів: від теорії до практики», спрямована на інтеграцію людей з особливими потребами та людей з інвалідністю в загальний соціальний та культурний простір країни.

Співробітники музею активно займаються розробкою методичних рекомендацій, проведенням тренінгів по роботі з відвідувачами з інвалідністю, спеціалізованими екскурсіями для дітей з аутизмом та синдромом Дауна, порушеннями зору та для дорослих з інвалідністю різної нозології, майстер-класами. Одним із найцікавіших майстер-класів — від художника Сергія ПОНОЧЕНЮКА, автора тактильних картин для слабозорих, що пройшов нещодавно.

Важиливо зазначити, що Національний музей Тараса Шевченка обладнаний спеціальними пандусами та ліфтами спеціально для людей з обмеженими можливостями. 

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8654

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді