Проект «Здоров’я жінок України» продовжує свою діяльність

Завдання Програми полягає у реалізації трьох основних напрямків: інформування населення стосовно планування сім’ї та репродуктивного здоров’я, навчання медичних працівників та підтримка сприятливого нормативно-правового середовища у сфері сім’ї і здоров’я.

10–11 липня 2014 року у Києві відбувся семінар-нарада «Діяльність Програми USAID «Здоров’я жінок України»: отриманий досвід та вплив на громадське здоров’я». У заході взяли участь начальник відділу лікувально-профілактичної допомоги дітям та матерям, фармацевтичного контролю управління з організації медичної допомоги населення Департаменту охорони здоров’я Херсонської облдержадміністрації Наталія МАРЧЕНКО, керівник Херсонського обласного центру планування сім’ї та репродукції людини Наталія УШАКОВА, тренери програми USAID, представники Херсонського обласного центру здоров’я та спортивної медицини та Херсонської громадської організації «Успішна жінка».

Під час наради обговорювались основні результати роботи Програми USAID «Здоров’я жінок України»: досягнення, виклики, плани на майбутнє.

«Завдання Програми полягає у реалізації трьох основних напрямків: інформування населення стосовно планування сім’ї та репродуктивного здоров’я, навчання медичних працівників та підтримка сприятливого нормативно-правового середовища у сфері сім’ї і здоров’я. Ми розуміємо усю важливість Програми для мешканців Херсонської області, тому продуктивно працюємо в цих напрямках. Адже, репродуктивне здоров’я — це основа здоров’я всіх наших громадян», — зазначила Наталія МАРЧЕНКО.

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8654

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді