Читайте:
Відпустки медичних працівників: складаємо графік на 2018-й рік!
Медичні звіти: скачайте потрібні бланки!
Табель робочого часу для медпрацівників: бланк та зразок заповнювання
Час | Професійні завдання |
07:45 | Прихід на роботу, переодягання в робочий одяг |
07:50 | Огляд працівників харчоблока і роздавальниць щодо наявності гнійничкових захворювань |
08:00 | Початок основної роботи. На основі зведення про хворих приймального покою, складається додаткове меню. Дані доставляються у бухгалтерію |
08:30 | Перевірка якості продуктів для приготування їжі на день, санітарного стану харчоблока, контроль за правильністю приготування страв |
08:40 | Контроль за правильністю бракеражу готової продукції на сніданок |
09:00 | Контроль за правильністю видачі їжі із харчоблока до відділень центру згідно з отриманими замовленнями |
10:00 | Оброблення зведень, отриманих із відділень центру від старших медичних сестер |
10:30 | Складається меню-розкладка на наступний день за участю шеф-кухаря і комірника. Визначається норма розходу продуктів на одного хворого. На основі загального зведення підраховується, скільки хворих перебуває на тій чи тій дієті |
11:30 | Контроль за правильністю бракеражу продуктів на обід і за санітарним станом харчоблока |
12:00 | Контроль за санітарним станом приміщень, в яких відбувається роздача страв, за дотриманням санітарної гігієни особи, що здійснює роздачу страв |
12:40 | Контроль за правильністю закладування продуктів згідно з меню-розкладкою на всі страви |
13:00 | Контроль за правильністю видачі їжі із харчоблока у відділення центру |
14:00 | Перевірка якості продуктів при отриманні їх зі складу на кухню та контроль за правильністю зберігання продуктів харчування у харчоблоці та на складі |
14:30 | Проведення занять із працівниками харчоблока з лікувального харчування |
15:30 | Контроль за правильністю закладування продуктів харчування згідно з меню-розкладками на вечерю |
16:50 | Контроль за якісним приготуванням продукції на вечерю |
17:00 | Завершення роботи |