Україна отримала 28 броньованих «швидких» у якості гуманітарної допомоги

Теми:
Спеціально обладнані для роботи в умовах війни, броньовані автомобілі швидкої медичної допомоги Україна отримала в межах співпраці МОЗ з міжнародними донорами, зокрема Посольством України у Великій Британії
Україна отримала 28 броньованих «швидких» у якості гуманітарної допомоги
28 броньованих машин екстреної медичної допомоги вже найближчим часом допоможуть українським медикам у найгарячіших точках нашої країни рятувати життя військових і цивільних людей. Про це повідомили в МОЗ.
Ця партія гуманітарної допомоги надійшла в Україну в межах співпраці МОЗ з міжнародними донорами, зокрема Посольством України у Великій Британії. Крім того, у МОЗ розповідають:

"Загалом від початку війни Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф передав за дорученням МОЗ України до прифронтових територій, більше ніж 280 автомобілів, 68 з яких – броньовані авто швидкої допомоги. Це повнопривідні транспортні засоби підвищеної прохідності, пристосовані до щоденної роботи у надскладних умовах".

Раніше МОЗ оприлюднили інформацію про те, що фахівці з аеромедичної евакуації будуть в кожному обласному центрі екстреної медицини.

 

За матеріалами соцмереж МОЗ

 

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді