Збірна лікарів перемагає у футбольному турнірі

Національна збірна лікарів України з футболу здобула перемогу у футбольному турнірі, який проходив у рамках соціально-благодійного заходу «Розпочни Нове Життя». Метою змагань є комплексне рішення проблем активного відпочинку та зміцнення здоров’я, популяризація здорового способу життя та піднесення престижу футболу в Україні.

30 серпня у Гідропарку на футбольному стадіоні «Місто спорту» відбувся футбольний турнір між депутатами Київради, футбольним клубом зірок естради «Маестро», збірною командою лікарів та молоддю громадських організацій «Ренесанс».

Медики виграли у «Ренесансу» по пенальті 3:2, основний час матчу закінчився з рахунком 2:2. Кубок переможців капітану Національної збірної лікарів вручив колишній український футболіст — Владислав ВАЩУК.

Повболівати та привітати футболістів прийшли також заступник Міністра охорони здоров’я України Наталія ЛІСНЕВСЬКА, Голова громадської ради при МОЗ України Роман СТУПНИЦЬКИЙ, заступник Голови громадської ради при МОЗ України Олена ЄВСТІГНЕЄВА, заступник Міністра молоді та спорту України, чемпіонка світу з біатлону Олена ПІДГРУШНА, депутат Київради Ігор ФЕДОРЕНКО, Президент ГО «Наркологічна Асоціація Ренесанс» Віктор ХИЖНЯК та ін.

Наталя ЛІСНЕВСЬКА подякувала організаторам за акцію, яка рекламує здоровий спосіб життя та гравцям, котрі власним прикладом спонукають суспільство до активності. «У цей буремний для країни час важливо сказати, що мирне життя триває, що наша нація здорова і сильна», — сказала вона. 

Ігор ФЕДОРЕНКО підкреслив: «Ми робимо вклад у здорове майбутнє нашої країни. В здоровому тілі здоровий дух і чим сильнішим та успішнішим буде кожен з нас, тим сильнішою буде Україна». 

«Ви доводите, що кожного дня можна розпочати нове життя – кинути палити, вживати алкоголь чи наркотики і стати господарем власного життя. Я хочу, щоб сьогоднішнім матчем ми заявили: НІ – наркотикам, ТАК — здоровому способу життя!», — наголосив  Віктор ХИЖНЯК. Він також зазначив, що для його команди честь грати з командою медиків, котра перемагала в світовому чемпіонаті.

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8654

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді