Внесок Червоного Хреста в розвиток дитячої хірургії

У Львові відбулася партнерська зустріч між заступником Міністра — керівником апарату МОЗ Василем ЛАЗОРИШИНЦЕМ та делегацією Червоного Хреста Люксембургу, яка була присвячена обговоренню перспектив подальшої реалізації в Україні «Програми допомоги дітям України з хірургічними вадами серця і розвитку дитячої кардіохірургії у Львові»

Нещодавно у Львові відбулася зустріч, в якій взяли участь виконавчий директор Люксембурзького Червоного Хреста Марк КРОШЕ, керівник проекту Міріам ЯКОБІ, заступник виконавчого директора Національного комітету Товариства Червоного Хреста України Валерій СЕРГОВСЬКИЙ, голова Львівського обласного відділення Товариства Червоного Хреста України Валентин МОІСЕЄНКО, а також представники Департаменту ОЗ Львівської облдержадміністрації, Львівської обласної клінічної лікарні, Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького.

Львівські лікарі ефективно співпрацюють з Люксембурзьким Червоним Хрестом  вже понад 21 рік. «Львівщина отримає близько одного мільйону євро допомоги на дитячу кардіохірургію. В нинішній важкий час для нашої країни таку допомогу важко переоцінити», — наголосив Василь ЛАЗОРИШИНЦЬ.

Після аналізу розвитку дитячої кардіохірургічної допомоги на Львівщині учасники підтвердили готовність до подальшої співпраці і активної розробки проектів, скерованих на зниження дитячої смертності в Україні.

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8654

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді