У листопаді розпочинається соціальна ініціатива «Samsung. Надія для дітей»

Василь ЛАЗОРИШИНЕЦЬ : «Нам дуже важлива програма, яку запропонувала компанія Samsung. Скринінг та вчасні обстеження дітей дозволять зберегти тисячі життів завдяки ранньому виявленню цього страшного захворювання»

МОЗ і компанія «Самсунг Електронікс Україна Компані» домовились про подальшу співпрацю в рамках проекту «Samsung Надія для дітей», який спрямован на привернення уваги широкої публіки щодо необхідності ранньої діагностики онкологічних захворювань серед дітей. Для цього організатори розробили ряд спільних заходів і круглих столів.

Василь ЛАЗОРИШИНЕЦЬ, заступник Міністра охорони здоров’я України, висловив слова вдячності за надану допомогу: «Нам дуже важлива програма, яку запропонувала компанія Samsung. Скринінг та вчасні обстеження дітей дозволять зберегти тисячі життів завдяки ранньому виявленню цього страшного захворювання». Він також наголосив на важливості соціально відповідального бізнесу для галузі, яка гостро потребує фінансування.

«В Україні компанією Samsung реалізуються проекти в галузі освіти, охорони здоров’я, спорту та науки. Одна з наших глобальних ініціатив — це програма допомоги дітям, яка стартувала ще в 2010 році. Цього року ми плануємо привернути увагу суспільства до проблеми ранньої діагностики раку. Боротьба з онкологією вимагає застосування сучасних технологій та наявності обладнання найвищої якості», — зазначив фінансовий директор «Самсунг Електронікс Україна Компані». Протягом останніх чотирьох років компанія вклала майже чотири мільйони гривень на медичне обладнання для лікувальних закладів України.

До кінця року в рамках проекту планується передати ще один мільйон гривень на закупівлю обладнання для скринінгу раку у дітей та транспортування його до закладів охорони здоров’я.

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8654

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді