Адвент-календарі для медиків: заберіть свої подарунки

Ми заздалегідь потрубувалися про ваш святковий настрій, тож підготували адвент-календарі від системи «Експертус Медзаклад», журналів «Управління закладом охорони здоров'я» і «Довідник головної медичної сестри». Оберіть адвент-календар для себе!

Адвент-календар від системи «Експертус Медзаклад»

Частинку нашого тепла, сюрпризи й помічні матеріали редакція системи «Експертус Медзаклад» запакувала у цей адвент-календар. Заходьте і відкривайте комірки, щоб створити собі святковий настрій та отримати подарунки.

Щодня активуватиметься нова дата — відповідна комірка підсвічуватиметься веселковим сяйвом, доки ви її не відкриєте. Щоб відкрити комірку з датою, просто натисніть на неї. 

Адвент-календар від журналу «Управління закладом охорони здоров'я»

Уже за декілька тижнів святкуватимемо Різдво. Але що робити, якщо святкового настрою немає, а є лише купа клопотів і незавершених робочих завдань? Звісно, вести адвент-календар! Наш адвент-календар не з шоколадками, але він вам неодмінно сподобається! На вас чекають корисні подарунки, привітання, цікаві завдання з призами, чудові ідеї, як додати дива у буденне життя.

Щодня в адвент-календарі активуватиметься нове віконечко із цікавинками. Відкрити всі разом наперед не вийде. Але подарунки за минулі дати надійно зберігатимуться для вас у своїх віконцях. Обов’язково знайдіть і виконайте три завдання від Святого Миколая, щоб отримати різдвяний подарунок. 

Адвент-календар від журналу «Довідник головної медичної сестри»

Якщо з певних причин не вдалося зазирнути в календар у певну дату, не переймайтеся: він індивідуальний і завдання чекатимуть на вас. Однак рекомендуємо заходити в календар день у день, адже в ньому не лише чимало цікавих задумів для передсвяткових робочих днів, а й ідеї для чарівного сімейного дозвілля на вихідних. 

Щодня активуватиметься нова дата — відповідне віконце підсвічуватиметься веселковим сяйвом, доки ви її не відкриєте.

Як створити наглядову раду ЗОЗ: алгоритм дій від розробників постанови

Статті за темою

Усі статті за темою

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді