Встигніть подати пропозицію про укладення договору з НСЗУ ще за одним пакетом

НСЗУ опублікувала оголошення про укладення договорів за пакетом «Стаціонарна паліативна медична допомога дорослим і дітям» за Програмою медичних гарантій — 2024. Пропозиції можна подавати до 02.10.2024

Встигніть подати пропозицію про укладення договору з НСЗУ ще за одним пакетом

01.10.2024 НСЗУ опублікувала оголошення про прийом пропозицій про укладення договорів про медичне обслуговування населення за Програмою медичних гарантій за пакетом «Стаціонарна паліативна медична допомога дорослим і дітям».

Увага! На те, щоб подати пропозиції, НСЗУ виділила мало часу. Тож встигніть зробити це до 18:00 02.10.2024

10 відповідей на запитання про БПР медсестер у 2024 році

Нові пропозиції та повторні пропозиції з усунутими недоліками, подані після закінчення цього строку, НСЗУ не розглядатиме.

Якщо виникають питання під час заповнення заяви та/або подання пропозиції, звертайтеся на безкоштовну гарячу лінію НСЗУ 16-77, а також за телефонами міжрегіональних департаментів Національної служби здоров'я.

Раніше МОЗ затвердило перелік хвороб і станів, за яких потрібно призначати медичний канабіс.

За матеріалами НСЗУ

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Акредитація: використання ліків

Процеси використання ліків під час акредитації медзакладу контролюють шляхом перевірки документації, внутрішніх наказів та роботи персоналу. Будьте у всеозброєнні та дізнайтеся, що саме потрібно підготувати, щоб успішно пройти акредитацію.
5496

Внутрішньовенне краплинне введення лікарських засобів дитині

Скачайте алгоритм внутрішньовенного краплинного введення лікарських засобів, дізнайтеся про важливі правила техніки проведення процедури, а також перегляньте перелік оснащення для виконання маніпуляції дитині.
16576

Санітарно-епідемічне благополуччя — що перевіряють під час акредитації медзакладу?

Санітарно-епідемічне благополуччя включає дуже багато точок контролю — документація, організація навчання персоналу, профілактичні заходи, тестування персоналу тощо. Ми систематизували все, що контролюють під час перевірки, щоб ви могли на 100% підготуватися.
9354

Кадрові документи для акредитації медзакладу: повний перелік

Акредитація медзакладу — випробування не так на міцність, як на організованість і завбачливість. Документи з кадрових питань перевіряють особливо прискіпливо, а їх кількість та різноманіття майже шокують. Дізнайтеся, які саме документи потрібно підготувати та які кадрові питання варто залагодити вже зараз.
12740

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді