Cитуація із захворюваністю на грип у Збройних силах України задовільна

Начальник Управління комунікації та преси Міністерства оборони України, підполковник Оксана ГАВРИЛЮК відзвітувала, що у лавах Збройних сил України ситуація із захворюваністю на грип задовільна і стійка, смертельних випадків не зафіксовано

Начальник Управління комунікації та преси Міністерства оборони України, підполковник Оксана ГАВРИЛЮК відзвітувала, що у лавах Збройних сил України ситуація із захворюваністю на грип задовільна і стійка, смертельних випадків не зафіксовано.

За її словами, це є результатом своєчасної вакцинації військовослужбовців проти грипу, що була проведена у військових частинах Збройних сил України, пунктах постійної дислокації, на території проведення антитерористичної операції, а також у військових навчальних закладах.

У вакцинованих військовослужбовців сформований стійкий імунітет до грипу. Проте можливі поодинокі випадки захворювання.

Також Оксана ГАВРИЛЮК зазначила, що у даний час військові частини повністю забезпечені необхідними противірусними медикаментами.

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів (ІІ група)

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
9234

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді