МОЗ винесло на громадське обговорення проєкт Стратегії розвитку системи охорони здоров’я до 2030 року

МОЗ запрошує до громадського обговорення розпорядження КМУ «Про схвалення Стратегії розвитку системи охорони здоров’я до 2030 року та затвердження операційного плану її реалізації у 2024—2026 роках»

МОЗ винесло на громадське обговорення проєкт Стратегії розвитку системи охорони здоров’я до 2030 року

Успішний управлінець закладу охорони здоров'я — 2024

МОЗ винесло на громадське обговорення розпорядження КМУ щодо Стратегії розвитку системи охорони здоров’я до 2030 року та затвердження операційного плану її реалізації у 2024—2026 роках.

МОЗ наголосило, що Стратегія розвитку системи охорони здоров’я до 2030 року спрямована на визначення ключових проблем здоров’я населення України та формування рішень, що дозволять створити сприятливі та стійкі умови для вирішення проблем, забезпечити розвиток системи охорони здоров’я та доступ до якісних медичних послуг.

Документ передбачає впровадження перспективних медичних технологій і рішень задля прискореного відновлення та збереження людського капіталу як ключового ресурсу повоєнного розвитку держави.

Громадське обговорення триває з 05.04.2024 впродовж 15 днів. Тож ще маєте час надіслати свої пропозиції та зауваження у письмовому або електронному вигляді на адресу МОЗ:

Уряд ухвалив Стратегію розвитку добровільного безоплатного донорства крові.

За матеріалами МОЗ

Ефективний керівник медсестринського персоналу

Статті за темою

Усі статті за темою

Радіаційна загроза: як підготуватися й уберегтися

26 квітня — річниця техногенної екологічно-гуманітарної катастрофи на Чорнобильській АЕС. З'ясуйте, як підготуватися до можливої радіаційної аварії, які існують ризики й протипоказання йодної профілактики?
3348

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
6383

Туга пов’язка для зупинення кровотечі: алгоритм накладання

Тиснуча пов'язка — дієвий засіб зупинки венозної кровотечі, також вона дає змогу зменшити втрати артеріальної крові. Збережіть алгоритм накладання пов'язки та викорисовуйте для допомоги пацієнтам
22335

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді