Мобільні бригади проводять щеплення проти COVID-19 у віддалених громадах

Вакцинація проти COVID-19 залишається єдиним ефективним методом запобігти ускладненням під час хвороб, нагадало МОЗ

Мобільні бригади проводять щеплення проти COVID-19 у віддалених громадах

В межах загальнонаціональної інформаційної кампанії «Шануйся, піклуйся, вакцинуйся» фахівці центрів контролю та профілактики хвороб у всіх областях проводять виїзні вакцинальні сесії до громад. Про це повідомило МОЗ.

На які нормативні акти звернути увагу в листопаді

Вакцинація проти COVID-19 безоплатна. Вакцинуватися можна у пунктах щеплення чи в амбулаторії через запис у свого сімейного лікаря. 

Комунікаційну кампанію «Шануйся, піклуйся, вакцинуйся» реалізуєть у співпраці центрів контролю та профілактики хвороб та проєкту міжнародного партнерства USAID «Розбудова стійкої системи громадського здоров’я», який впроваджує організація «Пакт» в Україні. Мета інформаційної кампанії – донести до населення важливість щеплень проти COVID-19 та грипу, підвищити обізнаність населення про необхідність щорічної вакцинації під час епідсезону та збільшити охоплення щепленнями серед груп ризику.

Раніше МОЗ оновило стандарти медичної допомоги COVID-19.

За матеріалами МОЗ

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

СОП «Миття рук»: зразок

До Всесвітнього дня миття рук 15 жовтня завантажте зразок СОП. Документ допоможе знизити ризик передавання до пацієнта потенційно небезпечних мікроорганізмів і захистити персонал від мікрофлори пацієнта
6160

Календар вакцинації в Україні

1 жовтня набрали чинності зміни до календаря профілактичних щеплень в Україні. Нагадайте пацієнтам про безоплатну обов'язкову та платну рекомендовану вакцинацію
210062

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді