Оприлюднено місця для розподілу в інтернатуру — МОЗ

У МОЗ розповіли про розподіл в інтернатуру—2023

image81

 

Для забезпечення виконання вимог наказу МОЗ від 22.06.2021 № 1254 «Про затвердження Положення про інтернатуру» щодо організації розподілу випускників, МОЗ було доведено до відома медичних вишів інформацію щодо місць для підготовки в інтернатурі (в розрізі спеціальностей, баз стажування та місць освітньої частини підготовки в інтернатурі) для рейтингового розподілу випускників бюджетної форми навчання.

Семінари та вебінари для медиків

МОЗ наголошує:

"Цю інформацію було доведено до кожного ЗВО, що здійснює випуск осіб, які навчалися коштом державного бюджету за спеціальностями «Медицина», «Педіатрія», «Стоматологія», «Медична психологія». Станом на сьогодні, це 13 закладів вищої освіти, що належать до сфери управління МОЗ, та 4 заклади вищої освіти, що належать до сфери управління МОН".

Цього року рейтинг випускників формується на основі академічної успішності, що включає середній бал та результат складання тестового іспиту КРОК-2, конвертовані у 200-бальну шкалу, відповідно до формули, наведеної у підпункті 1 пункту 4 розділу ІІ Положення про інтернатуру. У разі рівності результатів академічної успішності може враховуватися сімейний стан, наявність статусу особи з інвалідністю випускника та/або членів його сім’ї.

На сьогодні у ЗВО розпочався процес формування комісій з розподілу в інтернатуру. З метою забезпечення прозорості та відкритості процесу розподілу в інтернатуру започатковано практику оприлюднення місць для розподілу на офіційних вебсайтах університетів та МОЗ. Крім того, на вебсайті кожного ЗВО також оприлюднюється рейтинг випускників.

З місцями для розподілу в інтернатуру в розрізі ЗВО можна ознайомитися в рубриці «Освіта» у розділі «Інтернатура».

Раніше МОЗ розповіло про особливості зарахування до інтернатури в цьому році.

За матеріалами сайту МОЗ

 

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Положення про преміювання працівників медичного закладу: як розробити

З'ясуйте, як урегулювати питання преміювання медичних працівників, які локальні документи затвердити та як їх оформити. Розробіть положення про преміювання медичних працівників за зразком
36959

Відпустки медичних працівників

Відпустки медичних працівників через професійні особливості викликають багато запитань у відділу кадрів медичного закладу. Розкажемо, як правильно надати відпустку та які документи оформити
92354

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді