Безперервний професійний розвиток медичних працівників: МОЗ ініціювало створення електронної системи реєстрації провайдерів та заходів

Що варто знати медикам про нову електронну систему реєстрації провайдерів і заходів БПР, коли і ким її буде створено
likar.jpg
МОЗ стало ініціатором створення електронної системи реєстрації провайдерів та заходів безперервного професійного розвитку (БПР) працівників медичної сфери України. Про це повідомляється на сайті міністерства.
У МОЗ стверджують, що така електронна система покликана спростити працівникам сфери охорони здоров'я України пошук найкращих та перевірених навчальних програм та ресурсів для БПР. Також створена електронна система повинна дати можливість медикам систематизувати та моніторити якість навчальних заходів БПР, що пропонуються провайдерами освітніх послуг. 

Про роботу над створенням електронної системи реєстрації провайдерів і заходів БПР у МОЗ повідомляють наступне:

"За сприяння проєкту USAID «Підтримка реформи охорони здоров’я» опрацьовано технічні вимоги для розробки системи реєстрації провайдерів та заходів БПР. Команда проєкту спільно з технічними спеціалістами, розпочала роботу над створенням системи відповідно до визначених вимог. У найближчі кілька місяців спільно з МОЗ спеціалісти проєкту розроблять електронну систему реєстрації провайдерів та заходів БПР".

МОЗ нагадує: лікарі, медичні сестри та фармацевти щонайменше раз на 5 років мають підтверджувати свою кваліфікаційну категорію. Доступ до інформації щодо наявних провайдерів БПР по всій території України та заходів, які вони пропонують, допоможуть працівникам сфери охорони здоров'я планувати своє навчання заздалегідь та обирати дійсно актуальні курси для власного професійного розвитку.

Нагадуємо, що наразі провайдери реєструють заходи БПР у Центрі тестування при МОЗ. Наша компанія — Цифрове видавництво Експертус — уже зареєструвалася. Ви маєте можливість отримувати бали БПР за участь у наших семінарах і навчання в онлайн-школі.
 
За матеріалами сайту МОЗ
 
Вища школа безперервного професійного розвитку: оберіть навчальну програму

 

 

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як побудувати культуру управління у медичному закладі, щоб досягати найкращих результатів

Питання ефективного управління персоналом ЗОЗ стоїть на першому місці в структурі управління. Тож читайте у статті про те, як враховувати внутрішні проблеми та обґрунтовувати вибір рішення відповідно до ситуації
3771

Підвищення кваліфікації медичних працівників у Вищій школі безперервного професійного розвитку

Хочете опанувати нові знання, розібратися в складних питаннях медичного законодавства та підвищити кваліфікацію? Обирайте потрібну програму та починайте проходити навчання онлайн у Вищій школі БПР
48464

Програма підвищення кваліфікації у Вищій школі БПР «Національна сертифікація керівників закладів охорони здоров'я — 2025»

Після навчання ви успішно проходитимете перевірки держорганів, не матимете проблем із ліцензією, пацієнтами та працівниками вашого закладу
10844

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді