Столичні лікарі допомагають постраждалим у пожежі на нафтобазі

Київська міська адміністрація повідомила, що столичні заклади охорони здоров’я працюють у режимі повної готовності та готові надати пораненим необхідну медичну допомогу

Вчора, 8 червня 2015 року, на нафтобазі «БРСМ-Нафта» (смт Глеваха, Васильківський район Київської області) спалахнула пожежа. Наступного дня там стався потужний вибух, внаслідок чого одна людина загинула та 14 постраждали.

Київська міська адміністрація повідомила, що столичні заклади охорони здоров’я працюють у режимі повної готовності та можуть надати пораненим необхідну медичну допомогу. Мер столиці Віталій КЛИЧКО доручив направити на місце події 12 бригад міської швидкої допомоги та 2 приватні, а також перев’язувальні матеріали для роботи медиків на місці події.

Наразі у гасінні пожежі беруть участь 26 одиниць техніки київського гарнізону ДСНС і понад 100 чоловік особистого складу.

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8654

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді