На Чернівеччині провели безкоштовні обстеження мешканців до Дня медика

Працівники Буковинського державного медичного університету акцію до Дня медика «Життя та здоров'я — найбільші людські цінності» провели міському парку безкоштовні обстеження. Протягом заходу фахівці проконсультували понад 150 бажаючих

Співробітники Буковинського державного медичного університету провели у міському парку акцію до Дня медичного працівника «Життя та здоров'я — найбільші людські цінності».

В межах акції мешканці отримали можливість безкоштовно проконсультуватись у лікаря загальної практики, кардіолога, педіатра, гастроентеролога, дерматовенеролога, нефролога, імунолога, алерголога, ревматолога, офтальмолога та ендокринолога.

Протягом заходу медики проконсультували понад 150 бажаючих.

 «Професія лікаря — це покликання, адже немає для людини ціннішого скарбу, ніж життя і здоров’я. Тому місія лікаря — зберегти та зміцнити здоров'я людей. Напередодні Дня медичного працівника медики-науковці університету вкотре демонструють відданість своїй справі. Дана акція має на меті привернути увагу жителів міста до власного здоров'я та формування культури здорового пособу життя. Співробітники БДМУ допомагають чернівчанам визначити стан їхнього здоров’я та розповідають про профілактику захворювань», — зауважила помічник ректора з іміджевої політики Буковинського державного медичного університету Алла Борисюк.

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8654

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді