У січні стартує новий онлайн-курс із психічного здоров’я від ЦГЗ

Центр громадського здоров’я запрошує на курс «Розлади психіки та поведінки. Основи психіатричної пропедевтики». Він розпочнеться на платформі дистанційного навчання у січні

⭐ Зміни в медичному законодавстві за грудень ⭐

Курс розробили вчені Українського інституту політики громадського здоров’я за підтримки Альянсу громадського здоров’я. На навчання запрошують осіб, які надають медичні та психосоціальні послуги:

  • лікарів
  • медичних сестер
  • психологів
  • соціальних працівників

У січні стартує новий онлайн-курс із психічного здоров’я від ЦГЗ

✅✅✅ Надбавки за складність і напруженість в роботі: як встановити

Автори онлайн-курсу висвітлять базові засади надання допомоги пацієнтам із найбільш розповсюдженими розладами психіки та поведінки. Окрім цього, на курсі обіцяють розглянути два важливі документи ВООЗ:

  • Програма дій з усунення прогалин у охороні психічного здоров’я (mhGAP)
  • Керівництво mhGAP IG 2.0, що містить алгоритми для клінічного ухвалення рішень сімейними лікарями

Слухачі курсу отримають сертифікат. За нього можуть нарахувати бали безперервного професійного розвитку згідно з наказом МОЗ від 22.02.2019 № 446.

Нагадаємо, раніше НСЗУ запрошувало на нові курси, де навчить медиків спілкуватися з пацієнтами та надавати якісний сервіс.

За матеріалами сайту ЦГЗ

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Підвищення кваліфікації медичних працівників у Вищій школі безперервного професійного розвитку

Хочете опанувати нові знання, розібратися в складних питаннях медичного законодавства та підвищити кваліфікацію? Обирайте потрібну програму та починайте проходити навчання онлайн у Вищій школі БПР
38142

Програма підвищення кваліфікації у Вищій школі БПР «Національна сертифікація керівників закладів охорони здоров'я — 2024»

Після навчання ви успішно проходитимете перевірки держорганів, не матимете проблем із ліцензією, пацієнтами та працівниками вашого закладу
9930

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді