НСЗУ перерахувала понад 86 млн грн закладам, які надають екстрену меддопомогу пацієнтам з COVID-19

12 травня НСЗУ перерахувала понад 86 млн грн шістнадцятьом центрам екстреної допомоги за пакетом медичних послуг «Екстрена медична допомога пацієнтам з підозрою або встановленим захворюванням на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2»

Калькулятор розрахунку вартості платної послуги

Постанова, яка дозволила починати укладати договори та робити виплати, набула чинності лише 5 травня. Тож від початку прийому пропозицій до першої оплати пройшло чотири робочих дні. За цей час понад 280 закладів охорони здоров’я подали близько 350 пропозицій. Станом на 12 травня 61 заклад вже очікує на проєкт договору. А 18 — має підписаний контракт, і 16 із них вже отримали перші виплати.

✅✅✅ Вчасно подайте пропозиції на укладення договорів за 4 пакетами медпослуг пацієнтам з COVID-19

НСЗУ перерахувала понад 86 млн грн закладам, які надають екстрену меддопомогу пацієнтам з COVID-19

Завдяки оплаті через єдиного закупівельника медичних послуг лікарні оперативно і без посередників отримують кошти для лікування пацієнтів, а також для підвищення заробітних плат своїм працівникам, задіяним у наданні допомоги пацієнтам з коронавірусною хворобою.

Довідка. НСЗУ розпочала контрактування закладів, які надають допомогу пацієнтам з COVID-19, з 6 травня. Пакети передбачають надання послуг із тестування, екстреної та стаціонарної медичної допомоги. На це додатково виділено понад 15 млрд грн.

Простежте динаміку контрактування закладів охорони здоров’я на новому дашборді НСЗУ «Стан подання пропозицій на укладення договорів з НСЗУ щодо надання медичної допомоги пацієнтам з гострою респіраторною хворобою COVID-19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2».

За матеріалами НСЗУ

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді