18 інфекційних лікарень підписали договори із НСЗУ

Програма медичних гарантій передбачає на фінансування інфекційних лікарень понад 333 млн грн

Антикризовий онлайн-марафон ➤ ВЗЯТИ УЧАСТЬ

НСЗУ уклала договір з усіма 18 інфекційними лікарнями, які надаватимуть допомогу пацієнтам із інфекційними захворюваннями у межах терапевтичного пакету.

Інфекційні лікарні, які подали свої пропозиції НСЗУ на надання допомоги за Програмою медичних гарантій, розташовані у різних регіонах країни.

✅✅✅ Доступ до березневих номерів журналів — відкритий!

18 інфекційних лікарень підписали договори із НСЗУ

З огляду на поширення коронавірусної інфекції НСЗУ перерозподілила 906 млн грн Програми медичних гарантій. Рішенням КМУ ці гроші направили у субвенцію в регіони — на підтримку діяльності лікарень під час пандемії. З цих коштів місцева влада може підтримати ті лікарні, які визначить, зокрема й інфекційні.

Також в рамках заходів, спрямованих на протидію поширенню коронавірусної інфекції в Україні, визначили 242 медичні заклади першої хвилі, які першими прийматимуть пацієнтів з коронавірусом.

Побачити інформацію про лікарні та рівень їхньої оснащеності можна на новому дашборді НСЗУ. Серед цих лікарень є і інфекційні, наприклад Черкаська міська інфекційна лікарня, Харківська обласна інфекційна лікарня тощо.

За матеріалами НСЗУ

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Гепатит С: профілактика зараження на робочому місці

28 липня відзначатимуть Усесвітній день боротьби з гепатитом. З’ясуйте, як організувати профілактику гепатиту С на робочому місці та вберегтися від зараження у разі контакту з інфікованим матеріалом
4881

Класифікація медичних відходів

З'ясуйте, до якої категорії належать медичні відходи. Дотримуйте вимог чинного законодавства та убезпечте заклад від поширення інфекцій, а себе — від відповідальності
115539

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8654

Протиепідемічні заходи в разі виявлення пацієнта з підозрою на холеру: скачати СОП

Як дотримати протиепідемічних заходів і запобігти поширенню особливо небезпечної інфекціїї в ЗОЗ. Скачайте зразок оформлення СОП «Протиепідемічні заходи в разі виявлення пацієнта з підозрою на холеру»
11457

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді