У межах програми «БІОКОН для здоров’я жінки» видано благодійну допомогу

З 2013 року стартувала програма «БІОКОН для здоров’я жінки». У межах цього проекту щомісяця дві жіночі консультації у двох різних регіонах отримують від БІОКОНу необхідне обладнання для діагностики та лікування.

З 2013 року стартувала програма «БІОКОН для здоров’я жінки», розрахована на 3 роки. У межах цього соціального проекту надається благодійна допомога лікарням усіх регіонів України. Щомісяця дві жіночі консультації у двох різних регіонах отримують від БІОКОНу необхідне обладнання для діагностики та лікування.

Благодійну допомогу у вигляді електрохірургічного діатермокоагулятора отримали Івано-Франківський міський клінічний пологовий будинок, Кам’янець-Подільска міська поліклініка № 1, Первомайська центральна районна лікарня, Полтавська міська клінічна лікарня № 4, Мелітопольський пологовий будинок. Також Ужгородський міський перинатальный центр отримав великий хірургічний набір для проведення операцій. В Куп’янській центральній районній лікарні (Харківська область) на кошти БІОКОНу були встановлені пластикові вікна в палатах жіночої консультації, а також вручені ембріональні допплерівські вимірювачі для визначення серцебиття плода.

В умовах українських реалій розвитку системи охорони здоров’я медичні працівники високо оцінюють значимість програми «БІОКОН для здоров’я жінки». «Ми висловлюємо велику подяку компанії БІОКОН, яка не залишається осторонь проблем медичної галузі», — зауважила завідуюча акушерського відділення Івано-Франківського Міського клінічного пологового будинку Тамара МОЦЮК.

«Соціальний аспект діяльності вашої компанії сьогодні дуже важливий. Здоров’я українських жінок — це запорука здоров’я наступних поколінь», — підкреслила головний лікар Мелітопольського міського пологового будинку Олена КАЛІНІЧЕНКО.

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8654

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді