Маленькі кияни повністю забезпечені всіма необхідними вакцинами

За повідомленням Департаменту охорони здоров’я Київської міської державної адміністрації, столичні заклади охорони здоров'я у повному обсязі забезпечені комбінованою вакциною «Пентаксим» для профілактики дифтерії та правця, а також гемофільної інфекції та поліомієліту.

За повідомленням Департаменту охорони здоров’я Київської міської державної адміністрації, столичні заклади охорони здоров'я у повному обсязі забезпечені комбінованою вакциною "Пентаксим" для профілактики кашлюку, дифтерії та правця, а також гемофільної інфекції та поліомієліту.

За словами головного дитячого імунолога Києва Федора ЛАПІЯ всі без винятку райони столиці забезпечені імунобіологічними препаратами для дітей на кілька місяців наперед. Лікар запевнив, що усі заклади охорони здоров'я столиці отримують вакцини згідно з їхніми потребами стовідсотково. Навіть, якщо у поліклініці сьогодні, наприклад, ввели останню дозу вакцини, то завтра вона знову буде в наявності.

Для забезпечення безперервності вакцинації столичний департамент охорони здоров'я щотижнево проводить моніторинг наявності вакцин в закладах охорони здоров'я.

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8654

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді