Оновлення Клеванської лікарні на Рівненщині

Клеванська лікарня за останні кілька років отримала чималу фінансову підтримку як з районної скарбниці, так і з Державного бюджету. Завдяки цьому було закуплено найсучасніше медичне обладнання, а рівень надання медичної допомоги суттєво зріс.

Клеванська лікарня, що на Рівненщині, отримає оновлене обладнання. Так прес-службі Міністерства охорони здоров’я заявила заступник голови Рівненської облдержадміністрації Світлана САД. Також вона запевнила, що Клеванська лікарня повноцінно функціонуватиме й надалі, що дозволить надавати якісну кваліфіковану медичну допомогу сільським жителям.

Нагадаємо, що мешканка села Зоря Рівненського району Валентина ДУША зверталася до Президента України Віктора Януковича на телепроект «Діалог з країною» з проханням посприяти, аби медичний заклад у Клевані не закривали.

Нині лікарня має статус районної та обслуговує понад 90 тисяч людей. За кошти цільової субвенції Державного бюджету для лікарні придбане нове обладнання, зокрема, рентген-діагностичний комплекс вартістю понад мільйон гривень.

Медики розповіли, що завдяки оновленню апаратури доза опромінення пацієнтів зменшилася в чотири рази порівняно з обстеженням на радянському застарілому устаткуванні.

Крім того, із централізованих закупок із Державного бюджету Клеванська лікарня торік одержала два операційні столи, електрокардіографи та апаратуру для реанімації.

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8654

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді