Раїса БОГАТИРЬОВА зустрілась з Директором відділу інфекційних хвороб ЄРБ ВООЗ

Під час зустрічі була обговорена можливість надання гуманітарної допомоги для України зі сторони ЄРБ ВООЗ.

Міністр охорони здоров’я України Раїса БОГАТИРЬОВА зустрілась з Директором відділу інфекційних хвороб, безпеки громадського здоров’я та навколишнього середовища Європейського Регіонального Бюро Всесвітньої організації охорони здоров’я (ЄБР ВООЗ) Гунелом  Родьє.

Під час зустрічі були обговорені питання співпраці у сфері імунопрофілактики, боротьби з інфекційними захворюваннями, безпеки харчових продуктів та виконання в Україні міжнародних медико-санітарних правил.

Окрім цього, під час зустрічі була обговорена можливість надання гуманітарної допомоги для України зі сторони ЄРБ ВООЗ. Мова йшла про вакцину АДП (для щеплення шестирічних дітей) та допомогу в складанні переліку обладнання у санітарно-карантинних пунктах та в пунктах пропуску через державний кордон. Також було зазначено, що Міністерство охорони здоров’я України (МОЗ) зацікавлене у співпраці щодо розробки стратегії інформування населення про здорове харчування та фізичну активність. 

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8654

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді