Всесвітня Асоціація Медичного Туризму планує надати інвестиційну допомогу українським закладам охорони здоров’я

«Саме зараз наша організація пропонує допомогу Україні в інвестуванні закладів охорони здоров’я та реформуванні галузі, і ми готові обговорити можливості спільної реалізації ряду проектів» — Емін ЧАКМАК.

Міністр охорони здоров’я України Олег МУСІЙ зустрівся з Головою управління Всесвітньої Асоціації Медичного Туризму Еміном ЧАКМАКОМ. Про це повідомляє прес-служба Міністерства охорони здоров’я України (МОЗ).

Під час зустрічі Емін ЧАКМАК зауважив, що Всесвітня Асоціація Медичного Туризму готова надати допомогу у вигляді інвестицій задля реформування вітчизняної галузі охорони здоров’я. «Саме зараз наша організація пропонує допомогу Україні в інвестуванні закладів охорони здоров’я та реформуванні галузі, і ми готові обговорити можливості спільної реалізації ряду проектів» — сказав Голова управління Всесвітньої Асоціації Медичного Туризму.

Також, Емін ЧАКМАК зазначив, що Україна у перспективі є дуже привабливою країною для іноземних інвесторів. Олег МУСІЙ підтримав думку свого закордонного колеги, зазначивши, що Україна має багато привабливих рекреаційних зон з унікальними можливостями та медичних закладів для інвестування. Це стосується Західної України зі своїми природними особливостями та тих областей, що мають джерела мінеральних та лікувальних вод, природні реабілітаційні центри, тому наша країна може стати потужним центром для медичного туризму.

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8654

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді