ФОТОКОНКУРС від напряму «Експертус Охорона здоров’я» на найтепліший знімок — «Наш дружний колектив»

Усі медсестри, збирайтесь! Оголошено конкурс на найоригінальніший знімок вашого колективу! Переможці отримають чудові подарунки.

Усі медсестри, збирайтесь! Оголошено конкурс на найоригінальніший знімок вашого колективу!

Подарунки переможцям:

  • Смачний подарунок-сюрприз від редакції «Експертус Охорона здоров’я» + розміщення конкурсного фото на обкладинці професійного журналу «Довідник головної медичної сестри» (1 місце)
  • Подарунки-сюрпризи від редакції (2–3 місце)

Умови конкурсу: Сфотографуйтеся разом із вашим дружним колективом. Надішліть фото у цифровому форматі з позначкою «Медконкурс» до 20 травня 2014 року на електронну адресу konkurs@Експертус.com.ua. У листі зазначте Вашу контактну інформацію: П. І. Б, контактний номер телефону, посаду і організацію, в якій Ви працюєте.

Усі роботи будуть розміщені адміністратором групи «Медична справа» на «Одноклассниках», у спеціальному альбомі «Конкурс». Переможе та фоторобота, яка набере найбільше голосів.

Поспішайте! Оголошення результатів — 26 травня 2014 року в новинах порталу «Медична справа» та в групі на «Одноклассниках».

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8654

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді