Колективні переговори в медичному закладі: приклад наказу

Керівник медичного закладу видає наказ про проведення колективних переговорів щодо укладання колективного договору в медичному закладі. Скачайте зразок документа та використайте в роботі!

Згідно з законодавством колективні переговори  проводять ще до початку процесу укладання договору. За три місяці до того, як закінчиться термін дії попереднього колективного договору, будь-яка зі сторін письмово повідомляє іншу сторону про початок переговорів. І протягом наступних семи днів переговори щодо укладання колективного договору повинні розпочатися. 

Після того як сторони домовилися про строки та порядок ведення переговорів, з представників сторін утворюють робочу комісію. Крім представників сторін брати участь у переговорах можуть і спеціалісти та експерти, запрошені за домовленістю сторін. Дату колективних переговорв вказують в загальних положення договору. Важливою вимогою до проведення переговорів є інформування всіх учасників щодо змісту договору. Ясна річ, це має проходти за умови збереження державної або комерційної таємниці.

Колективні переговори в медичному закладі: приклад наказуЧитайте: "Атестаційний звіт медсестри — зразок"

Керівник медичного закладу на підставі повідомлення про початок колективних переговорів може видати наказ про їх організацію та проведення. 

Скачайте зразок наказу про організацію колективних переговорів

приклад наказу про колективні переговори в медзакладі

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів (ІІ група)

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді