Міжнародний Медичний Форум пройде під патронатом Комітету з питань охорони здоров’я

Комітет Верховної Ради України з питань охорони здоров’я бере під свій патронат проведення Міжнародного Медичного Форуму «Інновації в медицині — здоров’я нації».

Комітет Верховної Ради України з питань охорони здоров’я бере під свій ПАТРОНАТ проведення Міжнародного Медичного Форуму «Інновації в медицині — здоров’я нації». Відповідне розпорядження було підписано 30 липня 2014 року Головою профільного Комітету ВРУ, народним депутатом України Тетяною БАХТЕЄВОЮ.

Слід зазначити, що Комітет вже не перший рік підтримує проведення Форуму.

У відомстві зазначають, що опіка над заходом міжнародного рівня дозволить продовжити ефективну взаємодію між органами влади та лікарями, вченими, виробниками медичного обладнання, а також представниками медичної спільноти.

Крім цього, підтримка Комітету позитивно вплине на удосконалення надання медичної допомоги, взаємообміну новітніми методами і методиками профілактики, діагностики та лікування захворювань і подальшому впровадженню сучасних технологій в практику охорони здоров’я.

Нагадуємо, що V Ювілейний Міжнародний Медичний Форум відбудеться 14–16 жовтня 2014 року в столичному виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» і, за прогнозами організаторів заходу, збере понад 16 000 представників медичного товариства і фармацевтичного ринку. 

Детальна інформація:

Тел.: +380 (44) 526-92-89

E-mail: [email protected]

www.medforum.in.ua 

Статичний блок для новин

Статті за темою

Усі статті за темою

Як визначити групу крові: алгоритми

Скачайте алгоритми визначення групи крові. Докладні інструкції враховують необхідне обладнання, документацію та правила техніки безпеки
87153

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
9382

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді