Голова Держлікслужби взяв участь у конференції АПАУ

Аптечна професійна асоціація України — одна з найбільших в Україні, вона об’єднує аптечні компанії, дистриб’юторів, профільні регіональні асоціації, громадські організації та фармацевтичні підприємства з усіх регіонів України

На днях Михайло ПАСІЧНИК зустрівся з провідними представниками фармацевтичної галузі під час конференції Всеукраїнської громадської організації «Аптечна професійна асоціація України».

АПАУ — це одна з найбільших аптечних асоціацій України, яка об’єднує аптечні компанії, дистриб’юторів, профільні регіональні асоціації, громадські організації та фармацевтичні підприємства з усіх регіонів України.

Михайло ПАСІЧНИК подякував представникам фармацевтичного бізнесу за забезпечення українців необхідними ліками та підкреслив їхній внесок у благодійність, адже аптечні мережі безкоштовно надають медикаменти в лікарні та військові госпіталі. У цьому голова Держлікслужби особисто пересвідчився під час робочих візитів на Житомирщину та Вінниччину.

Михайло Пасічник ознайомив представників аптечних мереж з останніми законодавчими ініціативами, з якими виступила Держлікслужба України, які мають сприяти створенню максимально прозорих і комфортних умов на українському ринку, а, отже, своєчасному забезпеченню пацієнтів якісними ліками.

Також учасники обговорили проблемні питання роботи аптечних закладів, зокрема, щодо внесення змін до ліцензійних умов.

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8654

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді