У Львові відбувся майстер-клас з проведення серцево-легеневої реанімації

У майстер-класі взяли участь фахівці протитуберкульозних диспансерів, лікарень та відділень щодо сучасних підходів покрокового проведення серцево-легеневої реанімації

Нещодавно у Львові в рамках навчально-освітньої програми для медичних сестер «Висококваліфіковані медичні сестри — запорука якісного медичного обслуговування населення» пройшов майстер-клас з надання першої допомоги при зупинці дихання та серцевої діяльності.  

У майстер-класі взяли участь фахівці протитуберкульозних диспансерів, лікарень та відділень, організаторами навчально-освітньої програми виступили спеціалісти зі Львівського обласного центру та медицини катастроф.  

Лікарі-інструктори  ознайомили учасників конференції з новими нормативними документами, основними алгоритмами проведення серцево-легеневої реанімації для одного чи двох медичних рятівників  з використанням необхідного медичного обладнання та продемонстрували основні навики на практиці. Крім того, відбулася презентація прийомів проведення серцево-легеневої реанімації у позашпитальних умовах.

Карпати-weekend для ТОПменеджерів медзакладів

Статті за темою

Усі статті за темою

Ботулізм: симптоми, лікування та профілактика

Просвітницька робота серед пацієнтів має важливе значення для профілактики смертельно небезпечних хвороб. Медичні праціники мають знати симптоми ботулізму і ділитися інформацією пацієнтами
8655

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді